090429

Igår blev det ingen skola, utan jag låg hemma, hade jätteont i magen och mådde illa hela dagen.
Det är lite bättre i magen idag, men det gör fortfarande riktigt ont. Har iaf varit i skolan idag, på några lektioner. Åkte hem tidigare och hjälpte Dick att rensa sill och nu ska jag till Fia och äta, hem och göra mig i ordning och sen ska jag ut i solen och dricka öl med Dick och Krister. Puss.

090427

Kort skoldag, bara en lektion. Tandläkaren gick bra och det blev en lång runda på stan med Sandra, kom hem vid sextiden. Väl hemma så käkade jag, lekte med Olliver och spelade playstation. Nu ska jag träna, duscha och sen träffa Dick.

Imorgon börjar jag tio och då ska vi kolla på någon teater med alla ettor på bf, göra prov i uls och sen hem. Hörs då.

090427

Godmorgon. Nu åker jag till skolan. Klockan tre ska jag till tandläkaren och efter det blir det nog en runda på stan med Sandra. Ha en bra dag.

090426

Det blev massa mys ist för fiskrensning hos D, jag klagar verkligen inte. :)
Jag har varit hemma ett tag nu och läsa bloggar och hållt på. Ska gå och rosta en macka med oboy på, träna och sen sova. Godnatt.

090426

Skoaffären jag och mamma skulle till var inte öppen så det blev en långpromenad och vitlöksbröd på lyckans. Något pluggande har det inte blivit, gick till fia och åt glass ist. På vägen hem var jag nere i källaren och hämtade upp träningsvikterna och tränade lite nu när jag kom upp, och nu ska jag gå till Dick och hjälpa honom med fisken.

090426

Dålig uppdatering, jag vet. Jag har spenderat största delen av helgen hos Dick.
I fredags var vi hos en kompis till oss båda och festade, jättetrevligt. På lördag förmiddag åkte jag och mamma in till stan och köpte bebiskläder till Julia. De är ju sååå söta! :) Efter det åkte jag hem, duschade och gjorde mig i ordning och så gick jag och D ner till ån och fiskade och drack ett par öl. Hem till honom och några fler öl med hans mamma och tillslut hem till Jimme och drack ännu mera öl. Det var en jättetrevlig kväll och även fast det blev väldigt många öl igår så mår jag tiptop idag. skönt! :)

Nu ska jag ta med mig mamma och traska ner till byn och kolla på skor, resten av dagen ska jag plugga och hjälpa D att rensa sill när han kommer hem från fisket. Ha en bra dag.

090424

Nationella gick inte bra allt. Huvudvärk, ont i magen, skittrött och ögonen rinner. Jag åkte hem när jag var klar och nu har jag kollat på Grey´s amatomy och ska spela rally på playstation nu. Städa, träna och plugga efter det. Puss.

090424

Godmorgon! Ååh, vad trött jag är. Har varit uppe sen tjugo över fem och är snart färdig. Bussen går fem över sju och då har jag nationella, engelska. BLÄ! Efter det har vi matte, uls och fritidskunskap och slutar halv tre. Då blir det hem och duscha och sen gå till Dick och fest blir det på kvällen. :) Ha en bra dag.

090423

Nu har jag precis kommit hem. Vi slutade halv ett så det blev en runda på stan med Jasmine. Fick i uppgift från min lärare att kolla upp vilka allmänna ställen som är handikappanpassade. Bland butiker och affärer var nästan allt anpassat så att människor med olika funktionshinder kan ta sig fram, men flera banker och kiosker var väldigt dåliga med det. Är det så överallt eller är Karlskrona bara väldigt dåligt?

Efter vi hade kollat upp dom flesta platserna på stan kom Macke och Mitte och hämtade oss och vi åkte och handlade massa grejer till Mackes och Jasmines hus och efter det körde dom hem mig. Och här sitter jag och proppar i mig ostbågar. Har varit så jäkla sugen på det i flera dagar, så jag kände att det var dags att köpa en påse. :)

Jag ska slänga ner kläderna i tvätten och dra fram dammsugaren nu,
träna och sen vara med Dick.

090423

Det är redan torsdag. Helt sjukt vad snabbt tiden går.. Förlåt för den dåliga bloggningen igår, men jag låg hemma och sov till klockan var tre, middag hos fia och sen var jag hos Dick. Kom hem rätt sent inatt och somnade så fort jag la mig i sängen.

Idag börjar skolan tolv så jag ska snart klä på mig och göra mig i ordning.
Går till tre och efter det ska jag träffa Dick. Ha en bra dag!

090421


090421

Nu är jag hemma. Blev ingen lektion alls idag. Vi hade ingenting att göra på engelskan så vi gick och käkade och Kärstin som vi skulle göra provet hos var upptagen så vi åkte hem ist. Lika bra det, är riktigt trött.

Jag var med Mathias och Olliver och handlade innan dom körde in mig till skolan och dom åkte till BB. Ikväll kommer fia och Julia hem. Hoppas att jag får komma och hälsa på då, ska bli så kul att få se henne. Så himla mysigt med en liten bebis igen. :)


090421

Det blev rätt sent igår. Vi satt kvar med Mathias ett tag och pratade och åt,
sen var jag ute och träffade Dick.

Gick upp för en timme sen och är nu färdig. Det blir en kort skoldag idag,
halv elva till halv tolv och sen prov halv ett.
Efter det ska jag hem och passa Olliver en stund medans Mathias gör
iordning hemma hos dom och sen ska jag vara med Dick.

Ha en bra dag.

090420

Fia ringde precis och dom har fått en liten flicka, en julia.

Mamma åkte och hämtade Mathias nu så jag sitter och passar Olliver medans han sover.
M har kort på mobilen så snart får jag se henne. :) underbart! Lägger upp en bild när jag kommer hem, nu ska jag fortsätta kolla på CSI och vänta på att dom kommer.

090420

Skola till strax innan ett, sen tog jag bussen hem. Skulle precis passera sjukhuset när mamma ringer och säger att dom är på väg in till förlossningen så det var bara att hoppa av bussen och ta en promenad upp till avdelningen.

Efter vi lämnat fia och Mathias så åkte jag, mamma och Olliver in till stan och åt glass och gungade. Sen kom mammas jobbarkompis och hennes dotter och fikade med oss. En snabb runda på HM och handling på city gross, sen nu kom vi precis hem.

Jag ska vila nu efter allt lekande med O, läsa bloggar och sånt. Sen göra fläskpannkaka och antagligen leka ännu mer med Olliver. Har fortfarande inte hört nått från F och M, men jag tror inte att det har kommit någon bebis ännu. Någon timme till tar det nog. Men ja, dom ringer så fort det är klart. Puss.

090420

Godmorgon! Jag har varit vaken länge nu, mamma kom in tidigt imorse och berättade att fia hade värkar nu. Jag hann inte höra mer än "fia" innan jag hoppade upp ur sängen jättepigg. Men det var lite för tidigt så dom kom hit och åt frukost och så. Dom är fortfarande här, men som det verkar på fia nu så lär dom nog åka när som helst.. Åh, det ska bli så jäkla mysigt med en bebis igen. :)  Men, nu ska jag leka med Olliver och göra mig klart innan bussen går om en halvtimme. Puss.

090419

Kladdkakan var kanongod och massa städning har det blivit idag. Mitt rum är långt ifrån så som det ska bli, men det är stor förändring nu från innan. Och vet ni? Jag har ett golv. Haha. Känns som första gången på evigheter jag ser det.

Jag hittade måttbandet när jag städade med och mätte att jag har blivit av med 2,5 cm i midjan sen i måndags. Brabrabra. Den som uppfann det hjulet var inte dum. ;)

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och läsa en 2:a chans, skriven av James Patterson. Hittade den i mammas rum för någon dag sen och jag har redan kommit till sjunde kapitlet. För mig som det brukar ta ett år om inte mer att läsa en bok. Men den är riktigt bra, så har ni inte läst den, gör det! Puss och godnatt.

090419

Det var jättetrevligt igår. Jag gick ner till ån där Dick, David och Marko satt och fiskade. Sen gick vi hem till Dick där hans mamma hade lagat mat så satt vi där och tog ett par öl och snackade skit. Vid tiotiden åkte dom in till stan och jag gick hem till fia, men blev inte där länge innan jag gick hem och la mig. Kollade dock på nån kass film på 3an innan jag somnade.

Idag har det inte hänt mycket alls. Jag har varit och handlat med mamma, fia och Olliver. Hittade ett par skor på skopunkten, skitsnygga, men jag hade inga pengar så det blev inget köp. Förhoppningsvis snart. :)

Nu ska jag plocka ihop tvätten och städa mitt rum, äta och sen kommer fia med kladdkaka. mums!

090418

Pannkakor till lunch hos fia och nu sitter jag hemma, ska snart hoppa in i duschen och sen gå till Dick. Han fyller år idag så det blir kalas. :) Puss.

090417

Jag sov nästan hela dagen / kvällen igår. Var över till fia och käkade när mamma kom hem sen gick jag hem och la mig igen. Idag har det också blivit mycket sovande. Ingen skola, mensvärken sitter fortfarande i och är förjävlig.. :/ Jag har iaf fått i mig ett par värktabletter nu när jag vaknade och ska ta en lång dusch nu. Efter det ska jag plugga lite och sen göra mig i ordning för grillning, några öl och mys med Dick, Jimme och Jenny. Ha en bra dag. Puss.

090416

Det blev ingen skola idag, har sån jäkla mensvärk så det är sjukt.. Jag har knaprat i mig ett par tabletter nu så jag hoppas att det släpper snart. Kan ju knappt röra mig. :/

Jag ska gå och leta efter någonting att äta nu, sen tänkte jag sätta mig i solen på balkongen en stund och plugga lite. Det är vad jag vet nu. Ha en bra dag.

090415

Det är helt sjukt vilket väder det är. Synd bara att det ska blåsa, men det är ändå supervarmt. :)
Skola 9 till två idag. Efter det åkte jag och hälsade på mamma på jobbet och sen hem. Långdusch och massa plugg. Ska göra ett arbete om lungsjukdomen KOL, intressant men jobbigt eftersom min pappa har det.

Nu har jag pluggat rätt mycket och orkar inte mer,
det är ändå två veckor tills det ska in så det är ingen bråska.
Jag ska träna lite nu, har kommit igång med det där träningshjulet igen. Hade sjuk träningsvärk måndag/tisdag, men nu är den borta så nu är det dags igen. Kanske hjälper nått till sommaren? :) Efter det ska jag leka med Dick. Puss.

090414

Godmorgon. Länge sen man var uppe såhär tidigt nu. Idag är första skoldagen på länge, men det ska bli rätt skönt att komma in i lite rutiner igen. Jag går till tre idag och efter det ska jag hem och plugga. Men nu måste jag kila ner till bussen. Ha en bra dag.

090412

Igår blev det en långpromenad till City Gross med Jennie och Danne. Därifrån tog vi bilen hem och käkade lunch. Sen började vi göra iordning maten och allt för kvällen & hämtade mamma. Målade ägg och åt en jäkla massa. Träffade Dick en runda med och sen Mogge, sen hann jag inte mer än innanför dörren innan jag somnade.

Idag blir en lugn dag.
Jennie och Danne har precis åkt hem och jag ska snart börja plugga och sen ikväll blir det film hos Dick. Puss.

090410

Godmorgon världen, vilken underbar dag. Solen skiner och fåglarna kvittrar. När jag vaknade i morse så hade Jennie och mamma dukat upp en jäkla massa grejer till frukost. Nu sitter jag och väntar på att få duscha och sen ska vi ut i solen och spela fotboll. :) Mycket mer vet jag inte idag. Puss.

090408

I måndags blev det stan en sväng, ungdomsmottagningen och solning. Efter det var jag hemma, rensade klädkammaren och sov tidigt.

Igår var jag hos tandläkaren på morgonen och efter det åkte jag hem och sov ett par timmar. Träffade Andreas och på kvällen blev det fest hos Robban.

Kom hem runt elvatiden idag och duschade och så sen mötte jag Malin och Sathalie så gick vi ner till Robban och S piercade sig. Hem, donken med fia, mathias och olliver. Hämtade mamma och handlade. Nu har jag precis kommit hem och ska sätta igång och städa. Efter det ska jag träffa Dick, sen vet jag inte. Puss.

090405

Gårdagen var bra. Hos reumatologen fick jag kontsaterat att jag har inflamation i muskelfästerna. Skönt att veta vad det är nu iaf! Jag och mamma köpte glass och åkte till fia där vi fikade och efter der traskade vi ner till marknaden. Gick där i flera timmar i bara tshirt, men inte fan har jag fått någon färg för det. Blir nog en sväng förbi solariet imorgon så man slipper vara så blek. Efter marknaden gick  vi hem och åt våfflor hos fia och sen sov jag ett par timmar och blev hemma på kvällen.

Idag har jag ingen aning om vad som händer.
Jag ska iaf gå över till Mathias och spela skippo nu så får vi se sen. Puss.

090404

Godmorgon! Jag är uppe och färdig, väntar bara på att mamma ska bli klar så ska vi åka till reumatologen och kolla mina leder som jag antagligen har en inflamation. Sånt är tydligen akut men jag har gått med mitt i snart fem år så det är bara att vänta och se ifall dom kan göra nått åt det. Hoppas gör jag iaf. Det är riktigt drygt att inte kunna göra saker som jag ska kunna göra utan att få skitont och ramla ihop.

Idag är det också lyckebymarknad så det blir nog en runda där och kanske en karusell med Olliver. Ikväll har jag hört Malin prata om nån fest vi ska gå på, det blir säkert kul. :) Puss.

090403

Dagen har varit bra. Jag slutade halv ett och vet ni vad? JAG HAR LOV! Så jäkla skönt. :) Och mer? Det är hela underbart väder!

Jag ska strax kila över till fia
och äta och leka med olliver en stund. sen hem och duscha och ikväll har jag ingenting planerat alls, men jag hoppas på fest. Sånt man märker. Puss.

090402

Sådär, nu är jag hemma. Skoldagen har gått rätt snabbt och väldigt bra förutom på svenskan då vi skulle lära oss danska och norska, men det gick det med. :) Jag sitter och spelar med Jasmine nu och ska snart gå och börja med maten. Fläskfile, klyftpotatis och beasås blir det. Mums! Puss.

090401

Det blev ingen skola idag heller, men däremot har jag storstädat hela lägenheten och lekt med Olliver. Och jag ska till skolan imorgon. Det är ju faktiskt bara imorgon och på fredag kvar och sen är det påsklov. :)

Jag hittade mitt smink när jag städade mitt rum
så jag blev tvungen att sminka mig. Haha, ovant som fan. Har inte sminkat mig på två år. Men jag tänker inte börja igen heller. Kan vara kul om man ska göra någonting speciellt, men inte till vardags. För jobbigt! Speciellt för mig som är sååå morgontrött. Går bara upp, äter frukost, klär på mig och går på morgonen. Ska man sminka sig tar det ju minst en timme att göra sig i ordning. Ursch. Nej, inget smink för min del.

Nu kommer snart mamma hem. Jag ska sätta igång tevatten och ta fram lite fika nu innan. Imorgon är det skola 8 till 3, hörs efter det. Puss.