.

en frågestund vore kanske på plats?

fråga vad ni vill, svarar när jag iaf har fått ihop 10 / 8 frågor. :)

söndag

jag kom på igår att jag, fia och mamma ska åka till gekås imorgon. jag trodde att det var nästa måndag, men så var det inte. jag kom nyss hem från middag hos fia, sitter och kollar på nått program om brittney. inte speciellt bra, men jag hittar inget bättre. :p nu ska jag göra mackor, duscha och sen blir det mer tvkollade.

081130

söndag och första advent! myspys. jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. nu blir det duschen iaf. hörs senare!

081129

Det blev fest i stan igårkväll & jag mår kasst idag. Inte så konstigt. Jag sitter iaf hemma nu. Själv. Mamma åkte nyss iväg på fest och Ola kommer om ett tag. Blir en lugn kväll. Lite cider, tv och mys. Brabra. Ha en bra kväll!

Torsdag

Det blev ingen skola idag. Stan med Jasmine istället. Vi gick i alla butiker vi hittade, rea överallt. varför har jag inga pengar? Jag håller på att städa här hemma, men nu blir det paus för ostkaka & sen fortsättning. Senare kommer Ola också.

081126

Jag är hemma, jag har tråkigt och jag har jätteont i höften & fotleden. Vi var hos Ola igår, kikade film och mös. Åkte in till stan på förmiddagen och kollade på nyårskläder. Jag hittade en svart, balongliknande klänning. Skitfin. Nu blir det 2 ½ men, vänner och simpson.

tvkik

Städningen för idag är klar. Möblerat om lite smått har jag också gjort. Just nu halvligger jag i sängen och väntar på att Gossip Girl ska börja igen. Nio ska jag kolla på Sanningens ögonblick, sen sova. Godnatt!

081123



















hur underbar är han inte? :)




Nu blir det mat och sen fortsätta städa. Puss!

söndag

Det blev grekisk sallad och narnia 2 hos syster igår.

Jag mår fortfarande inte speciellt bra, + att jag har blivit superförkyld på köpet. Dagens planer är att städa och fika med lussebullar och glögg. Annars vet jag inte. Ta det lugnt bara. Ha en bra söndag!

081122

Igårkväll gick jag och Ola på bio, Step Brothers. Ett måste för er som inte har sett den. Sjukt rolig film. :)

Vaknade vid niotiden idag och sen dess har jag lekt med Olliver, bakat och bara tagit det lugnt. Är hemma ett tag till nu, sen blir det mat hos fia. Och senare får vi se ifall det händer någonting roligt eller om det blir filmkväll med mig själv.

Ha en trevlig lördagskväll!

torsdag

Stan med Jasmine igår, letade efter jul och nyårskläder. Hittade sjukt mycket fint! :)
På kvällen blev det fest hos en kompis till Ola som fyllde år och sen åkte vi hem till honom och sov.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Skolan på förmiddagen, åkte hem och vilade och sen till en kompis till Ola och bara satt. :) Nu sitter jag hemma och spelar. Ola kommer snart, hoppas jag. Ha en bra kväll.

081119

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag, helt underbart. Jag håller på och gör mig i ordning nu och ska snart åka till skolan. Har lite brottom, men vi hörs senare.

Ha en bra dag. :)

tisdag

Jag kom nyss hem från skolan, halvligger i sängen med datorn i knäet och ett glas cola och pommespinns brevid mig. Ska spela en liten stund nu, och efter det blir det storstädning. Jag har tänkt att jag ska bli klar med rummet innan nyår, helst innan jul, så det är dags att sätta igång nu för det är en jävla massa som ska göras.

Skrivbordet och bokhyllan ska säljas, massa saker ska packas ner i kartonger, väggar ska slipas och målas, hyllor ska köpas och målas. Och sen allt plock efter det. Allt ska in i rummet igen och upp på väggar och vart det nu än ska. Mycket arbete är det iaf. Det är ungefär hur jag kommer tillbringa dagen, kvällen och säkert natten med.

städdag

Jag är hemma idag. Mår inte bra alls, vet inte vad det är. Men tråkigt är det! Jag har hunnit tvätta, leka med Olliver och fika iaf. Snart ska jag sätta igång och städa också. Senare kommer Ola. Puss!

081116

Igår gick jag, mamma och Ola hem till Fia och åt plockmat, kollade på madagaskar och ritade katter med Olliver. Efter det gick vi hem till mig, jag och Ola. Och sen kom Dick. Vi satt här hemma och drack lite. Senare blev det stan och vi träffade massa trevligt folk. Åkte hem vid tvåtiden och somnade direkt.

Nu har vi nyss vaknat, ligger fortfarande i sängen och kollar på lilla landet lagom. :)

Ha en trevlig söndag!

godnatt

Denna kväll blev ungefär som jag trodde. Jag har varit hemma hela tiden. Har fortfarande ont och svårt att andas i bland, men det är väl bara att hoppas på att det blir bättre snart. Ellerhur? Mamma kom hem med pizza, cola och brieost för ca två timmar sen så sen dess har jag försökt få i mig lite mat, men det gick inte så bra. Lite iaf. Bättre än ingenting.

Snart kommer Ola och så blir det mys. Så jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon. Puss

081114

Igår var jag hemma från skolan, mådde inte alls bra. Det blev mys med Ola hela dagen. Framåt fyratiden åkte vi till en kompis till Ola, drack lite och bara tog det lugnt. Men jag fick svårt att andas efter ett par timmar så Ola och jag åkte in till sjukhuset, men dom hittade inget fel. Fia slutade halv tio så vi åkte med henne hem.

Hemma idag också. Har ont i hela kroppen och har fortfarande lite svårt att andas. Vaknade vid ett och har inte gjort någonting alls sen dess. Suttit här i sängen och läst bloggar och kollat på tv. Det finns ingenting att göra. Blir svårare att andas så fort jag reser mig upp så det blir nog att sitta här och ta det lugnt hela kvällen. Ursch va tråkigt.

Ha en bra fredagskväll allahopa! :)

onsdag

Jag skrev igår, om söndags och måndags. Men inte fan skrev jag om igår. :p

Jag var iaf ledig igår.
Vi skulle egentligen haft matteprov, men det var ingen där så det var väl inställt eller nått. Det blev en runda på stan med Jasmine iaf. Sen åkte hon hem och jag åkte hem till Asse. Vi kollade på film och bara tog det lugnt. Sen åkte jag hem och lekte med Olliver, kollade på tv och sov.

Idag är jag också ledig. Treorna har nationella idag så därför är vi lediga. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag ska snart hoppa in i duschen, men först blir det nog några minuter med hjulet. Kändes skönt att ha träningsvärk här om dagen. :) Hörs senare. Ha en bra dag!

081111

Det får bli en liten sammanfattning på dom senaste dagarna nu.

Söndags skrev jag, men jag glömde visa denna bilden. Tycker att den är underbart söt när han ritar på farsdags-kortet.

olliver

Igår fikade vi och kollade på tv hos syster.














Och sen åkte jag hem till Ola och kikade på film.


Jag sitter och väntar på honom nu, men först blir det Desperate Housewifes. Puss!

barnvakt

Jag har lekt med Olliver hela dagen. Leklera, mio och lego. Snart kommer Ola hit och så blir det mys ikväll. Det var allt från mig. Ha en trevlig söndagskväll. :)

kattbil på mio











olliver spelar piano

Det är helt sjukt hur snabbt han växer. Sötnosen. :)

Lördagskväll

Brieost, cider och dansbandskampen med mamma. Glennartz och Scotts är lätt bäst. :) Larz Kristerz är faktiskt inte helt dåliga heller måste jag erkänna. Kvällen fortsätter med mer tvkollande och sen ska jag försöka komma i säng rätt tidigt ikväll. Puss.


städning.

Det blev ingen träning inatt, utan jag låg och ändrade designen ist. Vad tycker ni? Jag är inte riktigt nöjd, mycket jag skulle vilja ändra. Men jag förstår mig inte riktigt på såntdär. Någon som vill vara snäll och hjälpa mig? :)

Mamma kom in och väckte mig halv tolv, men jag tycker att jag hade rätt till sovmorgon. Somnade inte försen fem / halv sex nångång. Ändå stängde jag av datorn vid halv tre och efter det låg jag bara och tittade i taket. Massa skumma tankar som kom upp och läskiga mardrömmar inatt med. :/

Olliver var här när jag vaknade med. Fast han låg och sov i vagnen. Dom hade tydligen spenderat natten på akuten, och han fick konstaterat att han har astma. Så mamma och jag är barnvakter idag. Och sen ikväll ska dom tillbaka till sjukhuset för mer prover och få medicin. Helt sjukt att så små kan ha sånt.

Förutom att vara barnvakt så har jag inga planer för denna dagen. Men jag skulle tippa på att det blir lite städning. Jag ska iaf ta nya kort på hyllan och skrivbordet och lägga ut det på tradera så att jag blir av med det nångång. Det är alldeles för mycket saker här inne nu. Och mycket småsaker som ska bort med, som gör stor skillnad, en rosa och en grå kontorsstol. Massvis med kartonger, en baoutastor lilarosa elefant. Spel, tavlor som bara ligger uppe på hyllan och skräpar. Skrivare som inte är i kopplad, vet inte ens om den funkar längre. Böcker i massor. Ja, det är massa skit här inne som ska ut.

Rensa garderoben tänkte jag att jag skulle göra med. Igen. Ordentligt. Jag har ingen aning om vad jag har nu, gav bort rätt mycket kläder till mammas vänninas dotter för någon vecka sen. Men om jag hittar nått fint som jag inte ska ha kvar, är det nått som är intressant för er då?

Men först ska jag köra några minuter med hjulet och sedan hoppa in i duschen. Ha en bra lördag folk!

Fredag.

Det blev inte så mycket gjort under dagen, gick över till mathias och lekte med olliver och så blev det promenad ner till byn, öb och willys. Efter det bjöd dom på spagetti och köttfärssås. Ikväll / inatt har jag dock fått mer gjort. Jag har diskat typ 4 gånger, helt sjukt vad mycket glas och grejer man använder under en kväll. Jag har också storstädat i köket och badrummet. Dammsugat och torkat varenda lite vrå som finns.

Jag tänkte att jag skulle plocka från träningshjulet och köra lite med det, är skitpigg så jag gör allt för att bli trött och kunna somna. Dock kommer jag nog inte orka speciellt mycket med hjulet. Har inte använt det på länge. Ingen träning alls på länge. Väldigt länge. Kanske dags att komma igång med det? Dåligt med motivation bara, men jag ska försöka.
Är det någon som har några tränings/motivationstips att dela med sig av?
Bara hör av er isf! :)



Nu ska jag plocka fram, damma av och träna. ;) Puss

081106

Hej.

Torsdag idag och jag är ledig. Skönt som fan. Men jag har ingenting att göra. Hittills har jag bara legat hemma i sängen, spelat sims och kollat på tv. Ska försöka få tag på fia och se ifall hon och Olliver och hitta på nått. Annars vet jag inte. Mer tv antagligen. Men nu ska jag hoppa in i duschen iaf. Ha det bra!

Godnatt.

Det blev filmkik hos Ola igårkväll. Ingen skola idag heller, mår verkligen inte bra. Vet inte vad det är, men drygt är det iaf. Men jag är glad, Jasmine ringde och berättade att vi är lediga imorgon och på fredag för att alla lärare ska på gymnasiemässa. Underbart.

Men nu ska jag ta och krypa ner och sova, så jag inte sover bort hela dagen imorgon utan faktiskt får någonting gjort. Vad vet jag inte ännu, men nått kommer jag nog på. Städning om inte annat. Puss.

081104

Jag mår inte speciellt bra, så det blev en hemmadag. Gick över till fia och badade, sen har jag bara kollat på tv hela dagen. Städat lite har jag gjort med. Ska snart fortsätta med det. Och diska. Måste göras innan mamma kommer hem.

Ja, jag hade inte så mycket att skriva om märkte jag. Så vi tar det här. Puss.

måndag.

Hej! Har ni haft en bra vecka? Superskönt med lov, ellerhur? Lite tråkigt att det är skola igen nu, men ändå rätt roligt att komma tillbaka.

Det har varit skitroligt att vara iväg och träffa alla. Var ett tag sen jag träffade pappa och dom där uppe, och i stockholm kom vi på att det var första gånger ever vi träffades alla syskonen utan att mamma var med. En kanonvecka har det varit iaf, men det är skönt att vara hemma igen nu. Jag har inte så himla mycket att berätta om veckan egentligen, vi gjorde inte så mycket. Bara umgicks. Men jag köpte en plonbok och lite saker till scrapbooken som jag tänkte att jag skulle visa. Väntar fortfarande på startpaketet jag beställde förrförra veckan, men det kommer nog vilken dag som helst. Hoppas jag.

Idag var det ju skola igen, men det blev bara en lektion för min del. Även fast vi började halv tio så försov jag mig och missade första lektionen och sen gick jag hem efter lunchen. Så jag har nästan bara varit hemma och tagit det lugnt idag.

plonbok plonbok

tvåhundrafemtio kronor från wedins accent.


album

Album, fotofästare och formar från åhlens.

papper kort

Papper från åhlens och kort från någon mack på vägen hem.


Nu ska jag ringa Ola och gå över till fia och låna badkaret. Ha det bra!