090827

Godmorgon. Nu är jag uppe och färdig. Bussen går fem över sju så början vi dagen med en timmes körkortsteori och efter det har jag håltimme till halv ett. D kommer in för fika och lite shopping, hoppas att jag med hittar nått. Slutar klockan fyra och då ska jag direkt hem. Mammas jobbarkompis, han som skulle fixa med bredbandet, kommer idag ist. Efter det ska jag göra mig i ordning så ska jag och D på kräftskiva och så blir det nog utgång efter det. :) Ha en bra dag allihopa!

090826

Godmorgon! Nu är jag klar, sitter i sängen och äter yogurt med jordgubb och smultronsmak, riktigt god faktiskt. Ska ta bussen fem över och då är det skola fram till klockan fyra. Efter det ska jag direkt hem, en jobbkompis till mamma ska komma och sätta in trådlöst bredband och kila lite på min stationära dator och se vad det är för fel på den. Sen blir det middag och ikväll mys med D. Ha en bra dag!

090825

Det blev en bra dag. Körkortsteori och målning idag, slutade redan kvart i ett. Fika med D, stannade på coop och handlade innan vi åkte vidare hem till D och gjorde pizza. Gick hem och pluggade lite, ut en sväng och sen hem igen. Nu sitter jag i soffan, kollar på miami vice och väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska äta jordgubbsfromage och sen sova, upp till skolan imorgon, fast inte försen 9. Nattinatt!

090825

Godmorgon! Ursch, jag kan knappt fatta att jag är vaken. Såhär trött har jag nog aldrig varit förut. Men det ska gå ändå. Skola till tjugo över två, fika med D, handla och hem. Men nu måste jag kila iväg till bussen. Ha en bra dag.

090824

Första riktiga skoldagen idag och det gick bra. Skönt att vara igång igen. Vi har dock rätt drygt schema då vi går 8 till 4 nästan varje dag, men det ska väl gå bra det med hoppas jag. :) Jag har precis slängt i mig lite nudlar och ska kolla på Bones nu, plugga svenska och sen blir det tvn igen. Ska försöka ta tag i disken och sådär med, ursch.

090822

Godmorgon. Jag har legat och sovit hela dagen idag, blev lite för mycket igår men nu mår jag bättre. Kul hade vi iaf. :) Ikväll ska vi hem till en kompis till D och dricka lite vin och så. Ska försöka hinna baka bullar innan jag åker med som mamma ska ta med till stockholm imorgon. Men först, duscha!

090821

Godmorgon! Jag är uppe och i princip färdig också, ska bara borsta tänderna och få tag på reumatologen innan jag går till bussen som går fem över nio. Skola, men upprop och grejer mellan 10 och 12, hämta busskort och sen blir det en sväng på stan med D tror jag. Ha en bra dag.

090820

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och läser bloggar. Ska strax ringa D och säga godnatt, fortsätta kolla på "Why did I get married?" och sen sova. Upp halv åtta imorgon och gå till skolan. Känns bra att säga så. :) Nattinatt!

090820

Nu var det länge sen sist, men bloggsuget har varit helt borta. Det har varit en lugn vecka. Torsdags gick jag på sailet med malin, upp på pm och mötte D och hans två kompisar och sen en runda i hamnen med dom också. Fredagen var jag in med D, hans moster och en kompis till henne. Mötte mamma och S med. Lördagen blev lugn hemmakväll och på söndagen lekte jag med Olliver och Julia. :) Måndag och tisdag var jag med D, bakade och mös. Igår överaskade D mig med picnic, hemmagjorde baguetter och vin. Blev en och annan öl på lyckans efter det med. Idag var det tänkt att jag skulle träffa M och tvätta, men jag har så jäkla ont i höften så det får bli en annan dag. Imorgon början skolan och jag är taggad till tusen! Nu ska jag äta, Puss.

090813

Jag kom upp norlunda i tid igår och det blev en heldag på stan med mami. Fick med mig en vit tunika med repband, eller vad det heter, hem. Skitsöt verkligen! Fram mot kvällen gick jag till D och kollade på film och mös.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Hittade nya fast and furious-filmen så den har jag precis kollat på. Nu ska jag göra varma mackor och ta en dusch. Vid femtiden kommer fia och dom hem från norge och ska äta här och ikväll ser det ut som att det blir sailet med malin. Kanon! :)

090812

DET ÄR VARMT, SJUKT VARMT! Jag kan inte sova. Jag som skulle upp tidigt imorgon. Jojo, visst du. Inte en chans att jag vaknar innan elva om jag inte somnar inom 5 minuter, men det lär jag ju inte lyckas med. Nae, försöka får jag göra iaf. Puss!

090811

Heej. Jag är på så jäkla bra humör, för vet ni vad, jag har äntligen hämtat ut min dator från lagningen idag. :) som jag har saknat den! Alla mina grejer är dock på mammas dator som inte funkar för tillfället, men jag ska försöka fixa den imorgon så jag iaf kan få tillbaka alla mina bilder och det.

Förutom det och en snabb handling på willys så har jag bara varit hemma idag och gud, så skönt det har varit. Jag har mest suttit här i fotöljen framför tv:n med datorn i knäet, ätit varma mackor, chips och druckit cola. Dessa dagar behövs ibland. :)

Snart ska jag lägga mig i sängen och kika ifall jag hittar några nya roliga bloggar att läsa. Någon som kan tipsa?

090810

Det blev sent innan jag kom iväg till D. Skulle göra mat och grejer och sen fastnade jag framför fantastic 4 på tv. Men tillslut gick jag och somnade så fort jag kom dit. Vad rolig han måste tycka att jag är. Idag ska jag bara vara hemma, städa och bara ta det lugnt. Ha det bra.

090809

Hej. Jag har legat i sängen och kollat på tv hela dagen, har ingen ork till att göra någonting alls. Igår satt vi hemma hos D och drack och mös, och sen blev det en sväng ner till lyckans där vi åt och tog ett par öl. Det blev en rätt tidig kväll iaf, strax efter elva låg vi och sov här hemma. Jag ska snart gå över till D och mysa, men först blir det duschen. Ha en bra kväll.

090808

Hemma! Det har varit en jättekul vecka, men gud va skönt det var att komma hem igen. :) Jag hinner inte berätta så mycket nu, ska packa upp och göra mig i ordning för sen ska jag och D ut på äventyr, får se vad det blir. Tänkte mest bara tala om att jag lever och är hemma. Ha det bra!