091030

Linne och jeans från Gina Tricot, kofta från HM.

Nu är jag klar med tvätten, eller ja, det jag hann innan tvättmaskinen gick sönder. Men det gör inget, jag har så jag klarar mig ett tag. Jag håller på och gör mig i ordning nu och ska strax bege mig in till stan. Det ryktas om utgång ikväll, får se hur jag gör. Puss!

091030

Godmorgon. Eller ja, kanske inte nu. Jag vaknade strax innan åtta men jag har suttit och pratat med mamma innan hon åkte till jobbet och sen fastnade jag liggandes i soffan med datorn i knäet. Ska snart ta en dusch och sen ut och spela fotboll med Olliver. Har tvättstugan mellan tolv och fem, tänkte leka med O och städa lite också. Ikväll ska jag ut och äta med några kompisar, ska se om jag kommer ihåg att ta med mig kameran. Ha en bra dag!

091028

Hejhej. Jag sitter hemma hos Danne och väntar på att Jennie ska sluta jobba så ska vi åka in till stan och fika med några kompisar till henne. Efter det ska vi hem till Jennie och göra pannkakor och så kommer Danne och Fredrik med. Blir myskväll där och sen till D och sova. Imorgon tio i tio går min buss hem och jag är hemma halv sex. Hörs då!

091026

Hejhej. Nu är jag hemma hos D igen efter en heldag på stan. Åkte in och åt texmex med danne runt tolv, sen tog jag en promenad från odenplan upp till åhlens och kikade i massa butiker. Vid halv fem kom Jennie och strax efter kom Danne med och vi fortsatte min jackjakt som har pågått hela dagen med en fika i mitten. Jag kan konstatera en sak som är jävligt säker, jackor är omöjliga att hitta! Istället gick vi ner till hemköp och köpte godis och chips och åkte hem. Ska strax parkera i soffan och kolla på csi och sen brottskod: försvunnen. Sov gott!

091026

Godmorgon. I lördagsmorse blev det lite stressat så jag hann inte blogga innan jag åkte in till stan, ni får nöja er med att jag berättar nu. Jag och danne mötte upp pappa på stationen, låste in väskor och grejer och tog oss bort till gamla stan för en fika. Efter det åkte D till jobbet och jag och pappa gick upp på stan.
Och gick, gick och gick. Lunch och vet ni vad? Sen gick vi ännu mer. Vi åkte ner till färjeterminalen och hälsade på mina systrar och deras barn som skulle åka ålandsfärjan och sen gick vi upp på stan igen. Tillslut bestämde vi oss för att åka till min farbror och hans fru och barn. Där bjöds det på middag och massa gott.
Efter frukosten på söndagsmorgonen åkte jag och pappa in till stan igen och kikade. Tills klockan blev fyra och jag åkte hem till D igen. Så kom Jennie och fikade och sen var det läggdags.
Nu har jag ganska nydligen vaknat och ska göra mig i ordning för lunch med D. Efter det åker jag nog tillbaka hit och tar det lungt ett tag, vid femtiden ska jag möta Jennie och Daniel igen för en sväng på stan. Hörs ikväll.

091023

Hejhej. Bussen var lite försenad, men halv sju mötte jag Danne, drog igenom åhlens en sväng och sen åkte vi hem till honom. Handlade och köpa pizza, nu sitter jag här, proppmätt, och väntar på att det ska bli min tur i duschen. Sen blir det nog sängen direkt tror jag, är riktigt trött efter resan. Vi hörs imorgon när jag har stigit upp. Nattinatt!

091023

Hejhej. Bussen var lite försenad, men halv sju mötte jag Danne, drog igenom åhlens en sväng och sen åkte vi hem till honom. Handlade och köpa pizza, nu sitter jag här, proppmätt, och väntar på att det ska bli min tur i duschen. Sen blir det nog sängen direkt tror jag, är riktigt trött efter resan. Vi hörs imorgon när jag har stigit upp. Nattinatt!

091023

Godmorgon. Jag är uppe och nästan färdig, ska bara få i mig ett par mackor och börsta tänderna. Sen kommer fia, så ska vi handla och sen åker jag till Stockholm. Har inget internet på bussen så vi hörs ikväll när jag är framme. Puss!

091022

Så, nu har jag precis kommit hem. Det gick bra på dagis, tvätten är i torktumlaren och maten på spisen. Ska lägga mig i soffan, slå på tvn och slänga i mig maten innan jag tar upp tvätten och städar färdigt mitt rum. Och packa ska jag göra med, imorgon halv elva går min buss till stockholm. underbart! Ha en fortsatt trevlig dag. :)

091022

Godmorgon. Sitter i sängen och väntar på att klockan ska bli mer så jag kan gå ner till bussen. Skola halv tio till tolv idag, hem och sätta igång en tvättmaskin, åka och besöka min APU-plats och sen hem och fortsätta tvätta. Hörs hemma!

091021

Hejhej. Nu är jag hemma från skolan. Provet kändes som att det gick rätt bra så jag hoppas på det. Däremot ska jag göra ett omprov imorgon på samhällskunskapen om politik och massa grejer. Ursch! Det blir inget med praktikplatsen idag, utan imorgon. Vet inte hur jag ska hinna allt. Jag slutar tolv, måste upp på stan en sväng, till praktiken, skriva ett arbete och sen har jag tid i tvättstugan 12 till 17. Men nu ska jag iaf få i mig lite mat, och sen städa mitt rum. Puss!

091021

Godmorgnon. Nu är jag uppe och ska strax åka till skolan. Har prov på morgonen och går till fyra idag. Efter det måste jag upp till hässlegården och besöka min praktikplats och sen hem. Ha det bra!

091020

Hejhej. Just nu sitter jag hos fia och pluggar på arbetsmiljölagen och massa sånt. Inte direkt kul om jag får säga mitt. Jag kan ju säga att spelen på facebook åker upp oftare än arbetet. Haha. Jag tänkte att jag skulle ta en timme till för att plugga, gå hem och äta, städa mitt rum och sen fortsätta plugga. Det blir stressiga dagar nu fram till torsdag, fast ju bättre lär det väl kännas att ha lov sen. Puss!

091020

Godmorgon! Eller godmorgon kanske man inte ska säga, men jag har bara varit vaken i en timme. Skulle haft två lektioner idag, 8 till 11, men precis när jag skulle gå upp fick jag sms om att dom också var inställda så det blev lång sovmorgon och en hemmadag. Känns bra det med, har massa arbeten som ska vara klara inlämnade på torsdag och prov imorgon. Ska se om jag kan sätta mig hos fia och plugga så jag kan skriva ordentligt. Min dator har inte word så jag kan inte öppna dokumenten i skolan och det är rätt drygt. Men först och främst ska jag äta rostade mackor med sylt på. :) Ha en bra dag!

091019

Hejhej. Fick sluta tidigare och nu sitter jag på bussen påväg hem. Ska slänga i mig lite nudlar, kolla igenom bloggarna och facebook, sen ska jag sätta mig och plugga. Måste få det gjort idag, annars lär jag aldrig klara provet på onsdag. Puss!

091018

Hejhej. Nu ligger jag i sängen och läser bloggar. Det har varit en lugn och skön dag idag, dock har jag inte pluggat något. Det får tas imorgon. Jag vill göra om min design på bloggen, men jag kan ingenting om sånt, så är det någon som är jättegullig och vill hjälpa mig så får ni gärna säga till!? :)

Imorgon är det skola halv tio till fyra, en sväng på stan och sen hem. Ska försöka komma igång med pluggandet så fort som möjligt imorgon så jag har det gjort. Är rätt mycket som måste göras denna veckan. Men gud så skönt det ska bli med lov sen.

Nu ska jag lägga ner datorn och försöka sova så jag orkar upp imorgon. Nattinatti!

091018

Hejhej. Känns som en rätt bra dag idag. Jag vaknade av att Olliver kom över och väsnades och sen har jag tvättat och varit nere i källaren och försökt överleva all skit som är där. Haha. Ska snart springa ner till tvättstugan igen och sen ska jag städa lite, och efter det plugga. En lugn dag! Ha det bra.

091017

Det blev en bra dag igår ändå. Jag gick till M och sen vidare in till D i stan och blev kvar där till tvåtiden. Nu har jag nyss kommit hem från M och ligger på soffan och äter kexchocklad och funderar på vad jag ska göra idag. Ikväll ska jag äta pizza och ha mys med mamma iaf. :)

091016

Hejhej. När jag vaknade imorse hade jag feber och kände mig helt hängig, ringde till skolan och stannade hemma istället. Lika bra att vila upp mig ordentligt så jag blir frisk nån gång, trodde jag var det, men tydligen inte. Hela helgen har jag planerat att vara hemma, dels för att jag inte är helt frisk och dels för att jag är fattigare än fattigast. Dagen hittills har jag legat i soffan och kollat på tv och proppat i mig frukt och kexchocklad. Men jag ska snart ta mig upp och göra någonting av dagen. Puss!

091015

Halloj. Fick sluta redan halv tolv idag så det blev en sväng på stan och sen åkte jag hem, har precis slängt i mig ett gäng rostade mackor och nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska snart ta och städa lite och göra nått kul, sugen på att pyssla med nått, får se hur det blir. :)

091015

Godmorgon godmorgon! Jag är uppe och nästintill färdig. Skola mellan halv tio och tre idag, sen ska jag upp på stan en sväng och efter det hem. Men nu ska jag göra det sista och gå till bussen. Ha en bra dag.

091014

Någon som har lust att skänka mig 700 kr? :)

länk!


091014

Hejhej. Skulle egentligen sluta fyra idag men vi fick sluta tidigare så jag är hemma nu. Ska göra någonting att äta, ta en dusch och sen gå bort till M en sväng. Efter det blir det nog plugg resten av dagen tror jag, har ju prov imorgon som jag gärna vill klara. Hörs senare. Puss!

091013

Hallå. Nu är det ju visserligen ett tag sen jag slutade, men jag la mig på soffan och åt tacotårta när jag kom hem och sen somnade jag en stund. Nu har jag precis hämtat chockladpudding och ska kolla på simpson. Eller nej, plugga menar jag. Får se hur det går. Städa skulle jag göra med, ja. Ursch!

091013

Godmorgon. Jag vaknade för en halvtimme sen och nu sitter jag färdig i sängen och dricker juice och läser bloggar. Skola till kvart i ett idag. Sen får vi se om det blir en liten sväng på stan, ska försöka få tag på D med och hämta min tröja hos honom. Efter det behöver jag verkligen plugga. Städa lite ska jag med göra. Ha en bra dag folk!

091012

Godmorgon. Nu är jag uppe, fast min buss går inte försen om en timme så det lär väl bli att sitta och dryga här tills dess. Går till fyra idag och sen åker jag nog direkt hem och sover en stund tror jag. Sen ska jag plugga resten av tiden. Ha en bra dag! :)

091011

Hej. Igår var riktigt kul. Jag åkte in till stan och mötte nina och sofia, vi hamnade på någon fest med massa folk vi inte kände som spelade sanning och konsikvens så vi satt mest i köket med några andra som kom senare. Runt ett gick vi upp till playbar och blev där till tre då jag inte han mer än lägga mig i ninas säng försen jag somnade. Idag har jag varit hemma hela dagen, lekt med julia, kollat på film och bara tagit det lugnt. Ska ta en dusch nu och sen plugga lite innan jag somnar. Imorgon är det skola igen, och kanske en liten sväng på stan om jag orkar det. Sov gott.

091011

Hej. Igår var riktigt kul. Jag åkte in till stan och mötte nina och sofia, vi hamnade på någon fest med massa folk vi inte kände som spelade sanning och konsikvens så vi satt mest i köket med några andra som kom senare. Runt ett gick vi upp till playbar och blev där till tre då jag inte han mer än lägga mig i ninas säng försen jag somnade. Idag har jag varit hemma hela dagen, lekt med julia, kollat på film och bara tagit det lugnt. Ska ta en dusch nu och sen plugga lite innan jag somnar. Imorgon är det skola igen, och kanske en liten sväng på stan om jag orkar det. Sov gott.

091010

Morsning. :) Jag är uppe och är förvånantsvärt pigg och glad. Ska strax försöka få i mig en macka eller två och sen blir det stan med mamma, syster och dom små söta. Efter det har jag ingen aning om vad som händer, hem och städa lite eller så, ikväll blir det tacos och sen fest tror jag. Puss!

091009

Slutade två och fick skjuts hem, bättre kunde det inte bli. :) Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på my super sweet 16 och funderar på vad jag ska göra ikväll. Är sååå sugen på fest, men varenda jäkla människa verkar ju vara upptagen. Åååh, jag orkar inte! Blir ju deprimerad till tusen av att sitta hemma. Ursch och blä säger jag bara.

091009

Godmorgon. Nu har jag gjort mig i ordning och sitter i sängen och väntar på att klockan ska bli lite mer så att bussen ska gå. Idag är det skola ända till fyra tror jag, sen ska jag iaf hem och bara vara hemma. Någon som har nått tips om vad man kan göra? Ha en bra dag.

091008

Hejhej. Det blev varken stan eller träffa D. Jag slutade tolv och sen dess har jag suttit hemma och kollat på tv. Egentligen skulle jag behöva plugga till körkortsteoriprovet jag har imorgon, men jag glömde boken i skolan så det blir inget med det, får bara hoppas på att jag klarar det. Nu ska jag iaf ta en dusch och göra hårinpackning, sen blir det tv resten av kvällen. CSI Miami och Brottskod: försvunnen.

091008

Godmorgon. Jag gick upp tidigt och skulle precis gå iväg till bussen så fick jag sms om att vi börjar halv tio ist för åtta. Jäsp! Den dåliga uppdatteringen beror på att jag har legat hemma med feber och halsont i ett par dagar. Är inte helt frisk än, men jag känner mig iaf lite bättre idag. Går bara i skolan till tolv idag och då ska jag upp på stan med fia och kika efter doppresent till Markus. Efter det ska jag hem, duscha och äta och sen träffa D. Plugga måste jag göra med. Ha en bra dag!

091004

Hejhej. Jag sitter hemma på soffan nu och funderar på vad jag ska äta. Antagligen kommer jag gå ut i köket, kolla i kyl och skafferi och konstatera att jag inte orkar göra något annat än nudlar. Sätter på vatten, tar fram skolböckerna för att plugga men fastnar framför tvn tills jag inte orkar hålla ögonen öppna längre. Mjo, det är som vanligt.

Helgen har iaf varit bra. I fredags satt vi hos D och drack innan vi drog in till stan. Blev en sen kväll, var hemma runt halv fem. Igår var jag hos D hela dagen, åt pizza och kollade på film. mys! Idag skulle jag ha pluggat hela dagen, men först kom Malin och sen har jag varit hos syster resten av dagen. Imorgon ska jag pallra mig till skolan och försöka få någonting gjort. Efter det ska jag förbi onoff och be dom kolla på min dator, skärmen är typ paj på nått sätt. Hörs när jag kommer hem igen. Puss!

091002

Hejhej. Jag sitter hemma och kollar på tv. Har varit hemma från skolan igår och idag, men nu börjar jag må bättre. Ikväll blir det fest och utgång för att fira Malin som fyllde 18 igår. :) Men först nu ska jag ta en dusch, göra mig i ordning och åka in till stan för att möta D. Ha en bra fredag!