081231

Jag vaknade nyss, ska snart komma igång med städningen, som fortfarande inte har gjorts. Ursch, vad jag känner mig lat. Det är inte mycket att städa egentligen, tar kanske en halvtimme, men ändå har jag dragit ut på det i flera dagar.

Detta blir nog årets sista inlägg, städ nu, sen ska jag träffa Mattias en stund, göra mig i ordning, middag hos Fia och sen fest. :)

Jag vill iaf önska er alla en riktigt bra kväll och ett gott nytt år.

081230

det står helt still, vad ska jag skriva? det har varit en lung dag. stan, hem och sen har jag varit ute med Mattias och Malin hela kvällen. Nu ska jag sova. Godnatt!

081230



jeans gina tricot, vitt ribbat linne HM och stor rosa tröja cubus.

081230

Tisdag idag, lika tråkig dag som alla andra dagar. Jag sitter och väntar på att Malin ska bli klar någongång så vi kan åka in till stan. Det blir nog bara en snabb runda där, sen måste jag hem och städa och fixa lite saker för imorgon.
Ha en kanondag.

081229

Det blev ingen simning ikväll, jag har en mycket lat syster. Istället har jag varit med Mattias ett par timmar. Jag kom nyss hem nu, ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Imorgon blir en stressig dag. Jag ska städa det jag inte han idag, jag ska in till stan en runda och jag ska fixa iordning massa saker till på onsdag. Nyår och allt, helt sjukt vad tiden går snabbt. Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!

081229

en outfitbild med en sjukt smutsig spegel.



långt linne gina tricot, kofta och strumpor HM.

081229

Jag är precis hemkommen från en heldag på stan med Jasmine och Malin. Hittade inte mycket, men lite iaf. :) fan vilken dålig rea på hm, inte ett enda plagg från divided. dålig stil, mycket dålig stil. Idag ska jag städa, träffa mattias och ikväll blir det simning med fia. Ha det bra.






081228

FÅ MER TRAFIK TILL DIN HEMSIDA! FÅ MER TRAFIK TILL DIN HEMSIDA!

Klicka på länken, följ instruktionerna och få mer trafik till din hemsida.
GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS!
När du besöker någon annans hemsida från mertrafik,
får du automatiskt fler besökare till din sida.
Klicka på länken för att få fler besökare.



081228

Jag vaknade vid ett, sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. Det enda som står på schemat idag är städning. Jag har äntligen fått bokhyllan såld så den ska plockas ur och isär. Bakom den lär det inte vara dåligt med damm, sjukt svårt att komma in där med dammsugaren.

Det ska dammas och torkas, överallt. Kanske en rensning i garderoben med, så jag vet vad som ska inhandlas imorgon på stan. Men som sagt, förutom städningen har jag inte en blekaste aning om vad som händer idag. Ha det bra.

081227




början på en service, svart, fyrkantig, perfekt. presentkort på HM. vetekudde som Mathias har sytt. Kamera, Sony DSC W110. Tacktack!  

Vad kom tomten med till er? :)


081226

Fest hos mattias igår. Jag, Malin, Mattias och Patrik spelade guitar hero och dansade på dansmatta. Sen kom mogge också. Klockan fem i morse somnade jag, och idag har jag och Mattias varit barnvakt hela dagen. Nu ska jag sova. Godnatt.

julafton

Hur är det med er? Med mig är det bra, lite sliten efter igår dock. Här kommer min julafton i bilder.












Det var min julafton. Hur firade ni? Puss.

081224

GODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJUL!

Nu är jag uppe, men jag är också den enda som är det så jag tänkte passa på att hälsa er alla en riktigt god jul. det blir nog inte speciellt mycket med bloggen idag, utan allt kommer imorgon istället. HA EN KANON DAG!

GODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJUL!

081223

stan med malin och hennes syster, och jag hittade faktiskt allt jag skulle ha och en massa mer. :p efter det blev det makaroner, träffade mattias en stund. handling med fia och hämtning av mamma. mattias en snabbis, skinkmacka hos fia, träffade robin och nu är vi hemma. mamma och fia håller på med skinkan, olliver springer och pillar på alla tomtar och mathias har inte kommit än som vanligt. ikväll ska jag klä granen, slå in paket och sånt. hoppas ni alla får en trevlig kväll. puss.

godmorgon

sovit gott? det har jag, hade en skum dröm om granntanten bara. jag ska hoppa in och duscha nu, göra mig i ordning, gå över till fia en stund och försöka få tag på malin. efter det blir det stan. hörs senare. puss.

081222

nu var det länge sen. jag har mest varit hos mattias hela dagarna, och idag blev det julhandling med mathias. imorgon ska jag till stan och köpa de sista julklapparna, träffa malin, till mattias en runda och sen hjälpa fia att klä deras gran. nu sitter jag hemma och kollar på Jeff Dunham - Spark of Insanity och pratar med malin. nu, seinfeld och csi miami och sen sova.

081220

det blev film och mys med mattias igårkväll stället.
kom nyss hem därifrån nu, ska hoppa in i duschen och sen handla med the hole family.  Efter det, mattias. mat och öl, kanonkväll. :)

081219

nu är tvätten igång och ute regnar det som fan. drygt. tvättstugan till fem, mat, träffa mattias och ikväll blir det film med dick. det är så min dag ser ut.
vad ska ni göra?

torsdag

Jag är hemma och jag har jullov. :)

081218

Igår var det julbandy, sprang runt där och yrade halv tio till tolv. Sen blev det stan med Malin och Jasmine. Efter det åkte jag hem och bara tog det lugnt. Kollade på Pregnent men, Dirty Sexy Money och sov.

Nu sitter jag i soffan, färdig och väntar på att klockan ska bli fem över nio så att min buss kommer. Och då är det skola, antagligen sista dagen idag. Vi har inga lektioner, det blir mest att jobba upp det jag har missat. Hinner jag med det idag så är jag ledig imorgon, och det hade ju inte varit helt fel. :)

Jag har ingen aning om när jag slutar idag,
men jag skulle tippa på att det blir en runda på stan med Jasmine efter. Eller hem. Hem och städa. Det måste göras. Får kanske bli imorgon, då ska jag ändå tvätta så då kan jag lika gärna städa också.

Nej, nu ska jag spela en stund och sen gå till bussen. Hörs senare. Puss.

tisdag

jag har inte gjort någonting alls idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. nu sitter jag och kollar på the bodyguard. riktigt bra film. sett den? ska fortsätta kolla nu och sen sova, imorgon är det julbandy och sen hem och tvätta. godnatt.

Gratis färgade linser


Vill du testa en ny ögonfärg helt gratis.
Ett super erbjudande till alla bloggare
som bloggat mer än två månader.
www.fargadelinser.com









081215

skolan gick bra och nu är jag hemma. jag har inga riktiga planer för dagen, men jag tror det blir lite städning och sånt. det behövs och jag behöver sysselsätta mig. jobbig tid nu. ursch. men det blir bra, allt blir bra tillslut. ellerhur? :) hörs senare!

godmorgon

måndag, femtonde december, fyra dagar till jullovet, nio dagar till julafton. skola tjugo över elva till två idag, två lektioner, engelska och svenska. efter skolan blir det nog en runda på stan med Jasmine. skitsnack och julklappskik, viktigt.

just nu har jag absolut ingenting att göra, bussen går om en timme och jag är helt färdig. har ni några bra bloggar att tipsa om? vilka bloggar läser ni? puss.

tredje advent.

allt bra? kanon med mig. jag sitter hemma och väntar på att maten ska bli klar, skithungrig. vid tre kommer morfars bror på besök. sen vid sex ska jag, mamma, fia och Olliver in till stan och gå på någon julkonsert i kyrkan. mysigt. :) efter det har jag inte en aning om vad som händer. bara vara hemma och ta det lugnt skulle jag tro. nu ropar mamma att maten är klar, puss.

lördag.

film med Malin och mamma ikväll, taken. sjukgt bra film, har ni sett den? om inte, se den! helt underbar. nu ska jag sova. godnatt!

tomten får gärna komma nu.




vad önskar ni er av tomten? :)

081213

jag satt hemma igår, åt brieost och kollade på film. blonde ambition och en prins i new york. fast jag somnade i mitten av andra filmen.

jag har nyss vaknat, och har inte en aning om vad som händer idag. städa lite ska jag göra iaf, lite smått. Ola kommer hit en sväng senare också. annars vet jag inte. lucia är det idag med & bara 11 dagar till julafton.
vad gör ni denna lördag? :)

fredag

jag har inte mycket att säga, tänkte mest tala om att jag lever. däremot har jag sjukt ont i huvudet. nu ska jag duscha, sen har jag ingen aning om vad som händer. vad ska ni göra ikväll?

081211

det blir kort och snabbt nu, men det får duga.
skola halv tio till ett, mys med Ola, lek med Olliver, Mamma mia med mamma.
och nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon. börjar halv tio och då är det lucia, tvåochenhalvtimmes lektion sen slutar jag. Hörs då.

081210

skola, stan, hem, lucia och hem.
och nu ska jag duscha. ha en fortsatt trevlig kväll.

godmorgon

onsdag idag och jag har bara svenska halv tio till elva, sen ska jag hem och duscha och sova en stund. senare idag är det lucia på Ollivers dagis och han ska vara pepparkaksgubbe så det får man ju inte missa. :) efter det har jag ingen aning alls om vad som händer. får se om det blir en runda på stan efter skolan med. har för mig att Jasmine lovade mig en fika igår. (: Vi hörs senare iaf. Puss!

andra advent!

Fan va tiden går snabbt. Redan andra advent, bara 17 dagar till julafton. 17 dagar, det är ju sjukt. jag längtar.
idag händer det nog inte speciellt mycket. fika med familjen. träffa Malin. Ola kanske kommer in en sväng. mysdag med andra ord. Puss!

081207

stan på dagen och jag köpte nya stövlar. svarta, långa. visar en annan gång. framåt kvällen kom Malin och Ola, och sen blev det stan. Ola åkte hem och Malin och jag till mig. Nu sitter vi här och dricker våra tvåtjugofemmor och kollar på nån halvbra film på tv. fortsättning med det nu.

fredag


denna kväll består av pizza, multivitaminjuice

och tokio drift med mamma. jättemassamys. :)

081205

jag är hemma. jag är frisk. jag städar. jag har sjukt tråkigt.

komigång med frågestunden, lite till.. :)

nu ska jag fortsätta med städningen. Puss!

lista.

Vi kör på med en sånhär ointressant, uttråkande lista. Och med det säger jag godnatt!

Ditt Beteende


Elak eller snäll: snäll.
Tystlåten eller högljudd: högljudd.
Tjaffs eller slåss: båda är lika tråkigt.
Mysperson eller festperson: festperson.

Kärlek

Är du singel nu: nej.
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: ja.
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans: hundratretiosex dagar.
Hur stor är ålders-skillnanden på dig och din pojkvän: 2 år.

Sexliv

Är du oskuld: nej.
Är någon du haft sex med ful: ja.
Har du haft sex i någon kompis hem: ja.
Har du tackat nej till sex: ja.
Vad tycker du om våldtäkter: våldtäcksmän borde dö!

Utseende


Vad har du för hårfärg: mörk brunt.
Vad har du för ögonfärg: blå/gröna.
Hur lång är du: 1,68
Vad har du för skostorlek: 39
Vad har du för BHstorlek: onödigt vetande.
Är du nöjd med din kropp: nja.
Är du nöjd med dina bröst: mjo.
Är du nöjd med din längd: ja.
Har du några piercingar: ja, tungan.
Har du någon tatuering: nej.

Killar ( som du skulle kunna tänka dig )

Killar som jämt går i mysbyxor: ja, det är mysigt.
Killar med tatueringar: Beror iofs väldigt mycket på vad, vart och hur killen ser ut.
Killar med långt hår: nej.
Killar med smink: nej.
Killar med piercingar: samma som tatueringar.
Killar som slåss: beror på från fall till fall.
Killar som är emo : nej.
Killar som är punkare: nej.
Killar som idrottar: mja, beror på.

081203

Vi han inte mer än hem försen jag började kräkas. Olliver har smittat mig med magsjuka. Jag mår iaf mycket bättre nu, ska snart försöka få i mig lite mat också. Men jag blir nog hemma och vilar ett par dagar till. Här kommer iaf bilder på det inhandlade på ullared.

svarta jeans blåa jeans

rosa tunika

svarta jeans, blåa jeans, rosa tunika med fickor.
Skärp, strumpor, strumpbyxor, leggins. Lim och kalligrafipennor.

Ha en bra kväll! Puss.

första december

Godmorgon!

Jag är uppe och vaken. gekås för hela slanten idag. taxin kommer och hämtar om tio minuter och jag sitter fortfarande här i morgonrock. ibland är det tur att jag inte är så "tjejig" så att smink, hår och välja kläder tar en timme bara det. utan på med första bästa kläder och håret i en toffs sen är jag färdig. men nu måste jag börja. ska försöka få i mig en macka innan också tänkte jag. nu måste jag kila. ha en kanondag allahopa!