BORTA!

Tandläkaren gick bra. Fia kom och hämtade mig när jag var färdig och vi åkte till city gross och handlade grejer till resan imorgon. Åkte hem och packade och städade lite. Nyss var jag ute och träffade Malin, är hemma nu igen. Ska spela en liten stund sen kommer Ola. Vi ska nog träffa Dick och gå ner till byn och äta pizza tror jag. Sen sova.

Imorgon åker vi tidigt. Detta blir nog sista inlägget tills på söndag / måndag. Jag, Ola, Fia, Mathias och Olliver åker till stockholm imorgon för att träffa Jennie, Daniel och Martin. Är där tills på fredag då vi åker vidare till mora och träffar pappa och dom. På lördagen åker vi ner till borlänge och på söndagen blir det hemåtresa med stopp i stockholm. Nu ska jag spela. Ha en trevlig vecka! :)

081027

Ursch, vad jag har varit dålig på att blogga senaste dagarna. Men det känns ändå bra, för då har jag haft någonting att göra.
Vi kan ju börja med fredagen och då kan jag säga att massagen var underbar. :) Efter det åkte jag till Amiralen, gick och kikade lite sen satte jag mig och väntade på mamma i en timme. Hon kom och jag gick för att träffa Ola. Vi åkte till lyckeby och gick runt där lite. Runt 7tiden åkte vi hem till honom, kikade film och sov. Lördagen var vi bara hemma där, kikade film och åt brieost. Mamma kom och hämtade oss på kvällen och så blev det film och mys hos mig. Igår åkte Ola till sin bror för att jobba. Jag städade, lekte med Olliver och möblerade om. Idag blev det stan med Jasmine på dagen. Hittade en kofta, den här under. Blev lunch med mamma och hennes väninna innan jag åkte hem och tvättade. Fia ringde och bjöd över mig på mat, falukorv i ugn så det tackade jag inte nej till. :) Jag gick ner i tvättstugan och tog upp det sista och då var mamma hemma så vi pratade och fikade. Efter det har jag plockat lite på mitt rum och spelat sims.

randig kofta.

Från JC, 150 kr .


Nu ska jag ta och sova, ska upp och vara hos tandläkaren åtta imorgonbiti. Godnatt!

Godmorgon.

Jag sitter på bussen till stan nu. Det känns som att man bor flera mil bort när det tar mer än en halvtimme in. Jag går till halv tre idag, sen ska jag till mamma en snabbis och sen på massage. Åh va skönt det ska bli. :) vi hörs senare. Ha en bra dag.

Torsdag.

Sitter i skolan nu, på data. Näst sista lektionen. :) Dagen har gått bra annars. Till och med varit rolig. Fast nu är det tråkigt igen, måste svara på massa instuderingsfrågor vi har fått av dataläraren och det är skitdrygt. Menmen, ska försöka nu iaf. Hörs senare!

ONSDAG

Hemma från skolan idag, mår verkligen skit. Visserligen börjar det bli lite bättre nu, men det är fortfarande skit. Jag vet inte vad jag ska göra, allt känns så meningslöst. Jag har bara legat och sovit dränkt i tårar hela dagen. Jag ska ta och göra mig i ordning och äta brieost nu, det brukar hjälpa. Ha det bra.

081021

Det gick bra med artiklen tillslut, skrev det lite snabbt på morgonen eftersom jag ändå försov mig och missade första lektionen. Dagen har varit skittråkig och seg. Allt blev blä. Jag sitter och tröstäter brieost och dricker cola nu. Ska snart gå och diska så det är gjort innan mamma kommer hem. Puss!

Tisdag.

Sitter i skolan nu, på engelskan. Jättetråkigt och vi har ingenting att göra. Egentligen skulle valentinearbetet varit färdigt nu och vi skulle ha redovisat det, men vi har inte kommit så långt än så vi får jobba med det idag och imorgon. Nu ska jag fortsätta läsa i boken och försöka komma på nått att göra. Puss.

GODNATT

Tvättningen blev av, men ingen städning och än så länge inget skolarbete gjort heller. Jag åkte in till stan med mamma, fia och olliver. Gick massa där och sen åkte vi hem till dom och lagade mat. Efter det åkte jag med mathias och hämtade massa saker i huset, körde på tippen och lämnade saker i stan. Kom nyss hem och ska försöka komma igång med arbetet nu tänkte jag. Har inte fått tag på någon tidning så jag får kika på internet ifall jag hittar nått. Annars blir det knas. Efter det ska jag sova. Puss!

MÅNDAG

Först och främst vill jag bara säga tack för en underbar helg, älskling. Bästa någonsin. <3

Idag är det måndag och jag är ledig. Det blir rätt stressigt idag, jag ska tvätta och städa lite. Göra klart ett arbete som ska lämnas in imorgon. Och sen kommer Ola vid ett. Tre timmar har jag på mig att gör allt detta, kommer aldrig funka. Menmen, jag ska hoppa in och duscha nu iaf så jag kommer igång. Puss.

GODMORGON

Fredag idag. Åh, va skönt. Vi börjar dagen med matte, kanske inte det bästa men det får duga. Sen Engelska. Lunch. Efter det LPL och BKF. Blir nog en rolig dag. :) Efter skolan ska jag hem en stund, sen ska jag nog upp till Ola tror jag.
Men nu ska jag gå ner till bussen så jag kommer i tid. Ha en bra dag!

DATA

Jag har data nu, dagens nästsista lektion. Har matteprov efter detta, men det vet jag redan nu att det kommer gå åt helvete. Nu ska jag iaf läsa instuderingsfrågorna som vi fått och svara på dom. Hörs när jag kommer hem. Puss!


GODMORGON

Sovit gott? Det har jag. Tills mamma kom in och väckte mig och sa att hon skulle åka till jobbet. Jag är helt i ordning nu, ska bara borta tänderna innan jag går. Och bussen går om tjugo minuter. Simmning på morgonen, men den hoppar jag över. LPL, lunch och BKF, data där vi aldrig gör någonting och sen matteprov. Slutar fyra idag och då ska jag nog direkt hem och städa eftersom det inte blev igår. Ska försöka få klart så mycket jag kan innan helgen så jag slipper det då. Blev färdig snabbt imorse så jag har suttit och bläddrat i halenskatalogen och hittade massa fint, ska kika mer när jag kommer hem. Nu ska jag gå ner till bussen. Ha en bra dag!

GODNATT

Jag somnade efter jag hade ätit och vaknade nyss av att mamma kom hem. Ska prata med henne en snabbis sen sova!

MITTIVECKAN

Börjar inte försen halv nio idag och då är det möte. Efter det blir det skola som vanligt, till fyra. Och sen ska jag hem och fortsätta städa tror jag. Kanske blir en liten runda på stan med Jasmine också. Nu måste jag göra mig i ordning. Puss!

TISDAG

Fia och Olliver kom strax efter att jag fått i mig mackan. Vi började tvätta och sen gick vi över till dom. Var kvar där hela dagen / kvällen sen. Sen gick jag hem och städade klart hyllan. Nu ligger jag och kikar på Brothers & Sisters, men det tog precis slut så då säger vi godnatt!

081014

Det blev inte mycket skola för min del idag. Först försov jag mig så jag missade första lektionen, jag gick på svenskan och lämnade in recensionen som jag skrev klart i morse. Gick på stan en runda under lunchen och sen åkte jag hem mår skitdåligt. Vet inte vad det är, men drygt är det. Nu är jag iaf hemma, ska göra några mackor och kika på tv tänkte jag. Men först blir det dagens outfit och så ska jag visa dom två koftorna jag köpte idag.

dagens 081014

Byxor från Gina Tricot , Linne från HM .
Till det svart kofta från Cubus och svarta stövlar från Skopunkten .

kofta HM kofta HM

Båda från HM , 149 kr / 198 kr .

GODNATT

Det blev inte så mycket läsning på dagen, ska göra det nu. Jag fortsatte rensa i hyllan, men kom inte så långt med det heller. Ola kom vid niotiden och vi myste och spelade spel. Nu åkte han nyss hem och jag ska läsa och skriva recensionen. Puss

MÅNDAG

Nu är jag hemma. Hade ingen svenska eftersom vi ska ha bokrecensionen klar imorgon så fick vi jobba hemma med det. En runda på stan med Jasmine blev det istället. Och efter det, mötet. Som gick kanon. Inget som dom går vidare med och kontakten med Annelie är avslutad. Känns riktigt bra även fast vi har haft bra kontakt och jag tycker om henne som fan. Men det känns bra. :)

Jag tänkte att jag skulle lägga mig och läsa lite så jag kan skriva recensionen sen. Måste bli klart idag. Tänkte också att jag skulle fortsätta med städningen här hemma. Började rensa i hyllan igår, men med mina tre miljoner saker så tar det så jävla lång tid.

Jag ska faktiskt vara duktig idag och slänga in en dagens outfit. Jag är vanligtvis så tråkig att jag går i prasselbyxor, linne och svarta vanliga tråkiga skor så det är ju inget roligt att visa. Men idag var det ändring på det.

081013


Jeans från Gina tricot , Linne från HM , Kofta från Bik Bok ,
Jacka från Gekås & Stövlar från Skopunkten.

VALENTINE

Försov mig lite, men jag är i skolan nu och har engelska, ska ta reda på vad valentine är och hur man firar det i USA. Ingen som har något tips på en bra sida? Det blir en kort dag idag. Engelska en timme, lunch och sen svenska. Ska dock inte gå på hela svenskan, har möte med Annelie klockan två så jag får nog gå vid halv.
Är nog hemma vid tretiden skulle jag tro så då skriver jag mer.

Ha en bra dag!


BLOGGKOLL!

Följ min blogg med bloggkoll

NATTINATT

Jag vet att det blir ett väldigt kort inlägg nu, men jag tänkte mest bara säga godnatt.
Jag läste en liten stund sen blev det CSI miamikik med mamma. Nu ska jag snart sova, ska läsa litelite till. Blir mer imorgon eftersom det ska vara färdigt till på tisdag, och jag tror inte att jag har speciellt mycket tid till det på måndag.

Puss och Godnatt!

STAN

Vi gick en runda på stan och jag hittade ljuslyktor och enmeterslånga sugrör på enkla som jag ska köpa när jag får pengar. Vi gick och kollade på dansuppvisningen sen, det var bra och dom var duktigt som fan. Men jag gillar inte riktigt det där sega, det ska gå snabbt när man buggar. Efter det blev det lunch på treG, bakad potatis med skinka, keso och tzatziki. Kanon!

Vi gick en runda till på stan och jag hittade en skitsöt blommig kjol på gina tricot. Inget jag skulle använda, men helt underbart söt. Jag köpte mig iaf ett par svarta knästrumpor. Letat efter det länge, men det är ju tydligen skitsvårt att hitta. Men nu är dom hittade. :)
knästrumpor


Tänkte att jag skulle spela en stund nu, sen blir det plugg. Puss!

081010

Det gick bra i skolan igår. :) var lite drygt med matten där på morgonen, men jag klarade mig. Efter skolan åkte jag hem och käkade, sen kom Ola. Efter ett tag kom mamma och Olliver med. Lekte med honom en stund, sen gick vi över till Mathias och åt pizza. Gick hem igen efter det och kikade film. Kommer inte ihåg vad den heter, men den som gick på 3an klockan nio var det iaf. Riktigt bra. :)

Jag tog lång sovmorgon idag, vaknade för ca en timme sen. Ska snart gå över till Fia och åka in till stan. Blir lite klädkikande och bugguppvisning i Wactmaister. Ska bli roligt. Hörs senare!

FREDAG!

Vaken. Har faktiskt varit vaken sen tjugo över sex. Känns riktigt skönt. Jag har hunnit duscha och klä på mig redan så nu är jag nästan färdig, ska borsta tänderna innan jag går men annars så. Bussen går inte försen 7.27 så jag har drygt en halvtimme på mig. Skönt att slippa stressa på morgonen. Idag är det matte på morgonen, kanske inte det bästa men det funkar nog ändå. Engelska och där gör vi typ ingenting. Lunch. två och en halvtimmes lpl, bkf i en timme sen slutar vi. Halv tre.

Jag ska hem och äta sen har jag ingen aning om vad som händer, men nått hoppas jag på iaf. Nu ska jag läsa på lite mer om lpln och sen skolan, hörs sen!

JAGÄLSKAROST! :)

Det blev myskväll med mamma istället. Hon köpte med sig cola, brieost och chips så vi har gottat oss och kollat på The day after tomorrow, men jag hinner inte kolla färdigt, håller på att ladda ner office nu så ska jag göra klart arbetet om fritidsledare tänkte jag innan jag ska sova. Men det måste jag med göra snart om jag ska orka upp klockan 6 imorgon. Så nu blir det plugg och sova. Godnatt!

081009

Riktigt skön dag idag, skolan gick skitsnabbt och jättebra. Det var matten som var seg för att jag inte fattade någonting, men det är väl bara att jobba lite extra på det. Började halv över tio så det blev en lugn morgon, hade lpl där jag och Jasmine jobbar med ett arbete om fritidsledare. Lunch. BKFn gick bra med, satt mest och pratade om barn förr och några hade redovisning om intervjuerna. Efter det hade vi matte, datan blev inställd. Sen slutade vi.
Gick en liten runda på stan med Jasmine, hon skulle på banken och det blev HM för min del. Sen åkte jag hem, gjorde mig lite mat och la mig här vid datorn.

Nu kommer Ola snart och jag tänkte att jag skulle hinna läsa lite på IOSn innan. Blir nog inget mer skrivet idag, så godnatt så hörs vi imorgon. Puss!

SKOLAN!

Sitter i skolan, har egentligen slutat. Men jag måste skriva färdigt ett arbete om Fritidsledare som ska vara klart tills imorgon. Bäst att börja med det nu. Hörs hemma sen.

TISDAG

Vi åkte hem till Ola efter Ugly Betty. Kikade klart på my douthers secret och på några avsnitt av Breaking Bad. Upp tidigt i morse och åkte med Annelie in till stan. Hoppade över datalektionen, där gör vi aldrig någonting ändå och läraren är helt efter.. Sen skulle vi ha svenska, men det blev det ingen för då skulle vi fotas ist. Men det hoppade vi. Lunch och efter det ULS. Ligger lite efter där och dom andra skulle ha prov så jag, Jasmine, Malin och Carlos satte oss i soffan och läste kapitel två. Sen slutade vi. Jag hade EVK, pratade bara en liten stund. Ska ha det på måndag eftersom mamma inte kunde komma idag. Nu ska jag vila en stund, mår verkligen inte bra. Jag vet inte vad det är. Puss!

TVMYS

Det blev en långdusch, men inget städande idag. Jag ligger i sängen och kikade nyss på Las Vegas. Snart kommer Ola och då blir det mys och tvkik. Det är ju Ugly Betty och Desperate Housewives ikväll om ett tag. :) Puss

SJUKSJUKSJUK

Jag är hemma från skolan idag, har sån tandvärk så det är helt sjukt. Tror att ena visdomstanden är på väg upp, och det gör så ONT! Jag vaknade för en liten stund sen bara så det blev lång sovmorgon idag. skönt. Jag ska snart försöka ta mig upp ur sängen och in i duschen. Efter det ska jag städa lite tänkte jag. Hörs senare!

GEKÅS

Här kommer allt.

 jacka parfym

Jacka , Parfym

trosor trosor

Trosor

kallsonger strumpor

Kallsonger , Strumpor

tröja till Olliver byxor till Olliver

Till Olliver: Tröja , Byxor


Jag håller på och tvättar och städar för fullt nu, ska alldeles strax fortsätta med det men jag kände att jag behövde en liten paus. Fem minuter iaf. Efter det, musik så högt jag kan och fortsätta städa. Puss!

081006

Hemma från skolan nu, missade första lektionen men det blev iaf engelska och svenska. Jag ska snart gå och kolla om det finns någon mat jag kan få i mig. Var köttfärssås och spagetti i skolan, men det var inte så gott som det brukar vara och jag är skithungrig. Efter jag har ätit tänkte jag att jag skulle sätta igång med rummet igen; plocka bort onödiga grejer och sånt. Efter maten ska jag också visa grejerna från Ullared. Nu, MAAT!

MÅNDAG

Kom hem ganska sent från Gekås igår och jag somnade nästan direkt jag kom in. Ska göra mig i ordning nu och åka till skolan, hemma vid tretiden sen och då lägger jag in bilder på det köpta och berättar mer. Ha en bra dag.

MYSKVÄLL

Det blev myskväll igår, långdusch och benrakning, sen kom Ola och det blev ännu mysigare. Nu har han nyss åkt till skolan, men jag är ledig idag. Fy så skönt.

Jag ska städa idag eftersom det inte blev av igår heller. Jag tänkte att jag skulle vara duktig och göra mamma glad med mat och sånt när hon kommer från jobbet så kanske jag får lite extra pengar till helgen. Jag ska åka med Ola och hans familj till Gekås. Det ska bli skojsigt. Pappa ska jag ringa också, det får jag inte glömma. Kanske lika bra att göra det nu på en gång så jag inte glömmer det. Yes, så blir det. Hörs senare!

HEMMA!

Det blev ingen matte, utan jag åkte hem efter dataprovet, som gick jättebra. Kändes så iaf. Jag ska snart gå över till Fia med deras post som av någon anledning har kommit till oss. Gissar jag rätt så blir jag nog kvar där ett tag och leker med Olliver, sedan ska jag hem och städa så det blir gjort innan helgen. Puss!

JAGHATARDATA!

Tog sovmorgon i morse, men nu är jag i skolan och vi ska snart ha dataprov. Efter det har vi matte och sen slutar vi.
Jag ska då hem och städa lite mer och ta kort på hyllan, som jag fortfarande inte har gjort.

Nu blir det prov!