TISDAG

Jag rensade iaf på skrivbordet och tog kort på det igårkväll. Sen gick jag och la mig, tänkte att jag skulle forsätta med hyllan snart. Lägger ut bilder här med, ifall det är någon som är intresserad?

Men först och främst ska jag göra mig en kopp varm oboy, kolla hur det går för simsladdnngen och spela ett tag. Tjo!

DAGENS MUSIK!


TACOS

Tacos blev det igår hos Fia, massagott! :) Efter det gick vi hem och kollade på Coyote Ugly sen åkte Ola hem och jag sov. Skola från halv tio till två idag, försov mig lite med kom lagom till engelskan iaf, svenska och nu har jag precis kommit hem. Jag ska ta och plocka bort allt som ligger uppe som ska ner, rensa skrivbordet och hyllan, ta kort och lägga ut det på blocket. Puss!

080928

Igårkväll satt vi ute, jag, malin, ola och robin och drack lite. Gick hem redan vid tolvtiden och somnade direkt.

Idag kom Mathias och Olliver tidigt, vi gjorde oss i ordning och åkte och handlade. Kom nyss hem, ska snart laga mat och sånt. Puss!

NEGERBOLLARIMASSOR!

Det blev först fikastopp med mer och negerboll, efter det traskade vi vidare bort till jysk för att fia skulla ha lite saker till lägenheten och jag hittade en skitfin stor kudde och hyllor men det blev inget idag. Jag ska vila en stund nu, fick jätteont i höften av att gå så mycket. Hörs sen!

GODMORGON

Nu är jag vaken. Eller ja, vaknade för en timme sen, men nu är jag vaken och i ordning. Väntar på att mamma ska bli klar så ska vi gå ner till byn och fika. Hoppades på stan egentligen, måste hitta present till Malin, men Fia tyckte att det tog för lång tid för att komma igång med flyttandet sen med så det blir här nere bara. Annars idag har jag ingen aning om vad som händer. Hjälpa till hos dom och med Olliver. Min höft är mycket bättre idag, ont gör det fortfarande, men jag har bestämt mig för att jag ska överleva. :) Yes, nu ska vi gå neråt. Ha det bra!

FREDAG

Har varit hos Fia hela kvällen och hjälpt att packa upp och varit barnvakt. Riktigt fin lägenhet, önskar att våran var lika fin. Nu har vi nyss ätit och jag ska sova. Godnatt!

JAGORKARINTE!

Huvudvärk och dödstrött. Kvällen igår var trevlig tills vi skulle gå hem och min höft hoppar ur led och jag ramlar ihop. Ambulansen kom och vi tillbringade hela natten på akuten. Kom hem runt femtiden imorse och sov några timmar sen var det upp och dags för skola. Men försenad blev jag och vi hade tydligen bara en lektion så jag hoppade runt på mina kryckor och letade efter min mentor men det gick inte så bra det heller. Tillslut följde vi med Jasmine till banken sen bussen hem. Jag ska leta upp någonting man kan ha runt handtagen på kryckorna för jag har blåsor och skitont i händerna. Efter det ska jag gå över till Fia och hjälpa henne flytta. Puss!

HEMMA

Nu är jag hemma igen, vi hade inte sista lektionen så vi fick gå halv tre, men sen fick jag sitta med Jasmine och vänta på hennes tåg och sen dröjde det innan min buss kom, men nu är jag iaf hemma och skönt som fan är det. :) Idag har jag inte så mycket inplanerat, jag tänkte att jag skulle städa lite och så och göra mamma glad och ikväll blir det dricka med Ola och Dick tror jag. Men först och främst, MAAT!

BKF

Sitter i skolan nu, kollar på nån skittråkig film och vill inget hellre än att åka hem och sova. Gårkvällen var jättemysig, kikade film och sov. Skönt att jag inte började försen kvart över tio idag så man fick sova ut riktigt.. Nu ska jag kika lite på filmen. Hörs sen!

TV

Sova blev det inget med, utan det blev massa tv; Desperate Housewifes,
Christine, Vänner och nu fortsättning med One Tree Hill. Puss!

MINNEN

GE MIG SOMMAR!

sommar .



TISDAG

Hemma från skolan idag, mår verkligen inte bra. Magen kurrar men jag kan inte äta, huvudet snurrar som bara den och benen är fulla med träningsvärk sen helgen. Det var inte det lättaste att sova fyra timmar, iväg och jobba 17 timmar, inte sova någonting under natten och dagen därefter städa i 6 timmar, kommer hem och får inte sova ändå får då är det mat och jag ska leka med Olliver. Jag lever fortfarande iaf, även om det är precis. Har ont verkligen överallt. Resten av dagen blir precis som det har varit, sova, sova och sova. Min röst går fram och tillbaka med, ibland har jag den, ibland inte. Riktigt irriterande. Nu ska jag äta, sen sova vidare. Ha det bra!

HÄR ÄR JAG!

Jag hade en blogg innan, men det blev dåligt med uppdateringen.
Dels pga mycket annat runt om kring, sen tyckte jag inte om den sidan.
Men jag hoppas att det blir bättre här! :)

Jag tänkte att jag skulle presentera mig först och främst.
Mitt namn är Emma och jag är 17 år. Jag går första året på Barn och Fritid.
På min fritid umgås jag med min pojkvän, vänner och min systerson.

Denna bloggen kommer handla om allt möjligt,
tankar och funderingar & vad jag gör om dagarna.


jag .

Välkommen till min nya blogg!