090929

Godmorgon. Jag är uppe och färdig, dock supertrött. Om en halvtimme ska jag åka till skolan och klockan åtta är det fotografering med passfoto, ursch. Att behöva se någorlunda bra ut klockan åtta på morgonen är ingen höjdare direkt. Sitter i soffan och dricker juice, ska läsa lite bloggar och kolla facebook innan jag går till bussen. Efter skolan ska jag träffa D. Hörs ikväll!

090928

Hej hopp. Nått pluggande blev det inte ikväll, utan jag har suttit i soffan och ätit chips och kollat på tv. Ska strax ta en dusch och sen gå och lägga mig. Men först ska jag plocka fram dippen och kolla klart på brottskod: försvunnen. :) Nattinatt!

090928

Hejhej. Jag är precis hemkommen från stan. Hittade ett par byxor, men jag vet inte, får se om dom stannar. Mamma håller på och laga mat nu och ikväll ska jag ligga i soffan och äta chips med dipp. :) Plugga måste jag också göra, fasen med. Puss!

090927

Hallo. Jag sitter hemma i soffan, äter brieost och letar efter scrapbookgrejer. Skulle egentligen åkt och tränat imorse, men när vi kom dit upptäckte vi att det var mer än två timmar kvar tills dom öppnade så då åkte vi hem igen. Får se om det blir en runda senare idag eller imorgon. Idag är planerna få, jag ska göra klart ett arbete om demokrati och ett om arbetsmiljö och säkerhet. Städa hade jag tänkt att jag skulle göra med, och pyssla lite. Hoppas på att få min dator fixad idag med, hade varit skönt att slippa det där sen. Hoppas ni får en bra dag. :)

090926

Det blev en bra kväll igår. Myspys och öl, träffade massa goa människor. Svängde förbi shell och köpte ostbollar innan vi åkte hem och sov. Jag ska strax över till fia en sväng och sen ska jag och mamma in till stan. Det blir en lugn dag! :)

090925

Hejhej. Nu är jag hemma igen. Känns som att provet i körkortsteorin gick åt helvete, men det känns ändå som en rätt bra dag. Ska kolla lite på tv, plugga lite och sen göra mig i ordning. Ikväll ska jag in till stan och äta, det ryktas om bowling med, men jag vet inte. Ha en bra dag iaf. :)

090925

Godmorgon! Nu är jag uppe och färdig. Idag är det skola till elva sen ska jag upp på stan en sväng och efter det hem. Hörs då. Ha en bra dag. :)

090924

Jag la mig ner för att vila efter maten, men ist somnade jag och vaknade runt femtiden. Sen dess har jag bara pluggat. Känner mig fortfarande inte helt bra efter förkylningen, men imorgon är det skola åtta till elva, upp på stan och göra några ärenden och sen hem. Tänkte att jag skulle göra klart samhällskunskapen, städa och proppa i mig chips som tröst eftersom provet i körkortsteorin antagligen kommer gå åt helvete imorgon. På kvällen ska jag in till stan och äta sen ska jag hem till D och kolla på film. Det blir en lugn helg så jag blir frisk nån gång. På lördag ska jag och mamma ha myskväll och på söndag ska jag träna. Måndag är jag ledig så får se om jag inte klämmer in lite träning då med. :) Godnatt!

090924

Hej. Nu är jag hemma från skolan. Nudlarna kokar och sjunde himlen är på tvn. Läsa bloggar och kolla facebook ska jag göra, och efter det är det plugg, plugg och åter plugg. Roligt dag verkligen. Samhällskunskap och körkortsteori. Puss!

090923

FRÅN HM;

Jacka - 499 kr.

Jeans - 399 kr.

Sjalar, svart & vit - 60 kr / st.

Stickade vantar - 99 kr.

Stövlar - 399 kr.


090923

Vet ni vad? Jag satt och läste mina gamla inlägg och upptackte att idag är det exakt ett år sen jag startade bloggen. De ni! :) Imorgon ska jag till skolan, blir bara ett par timmar, men gud så jag längtar! :)

090923

Nae, det gick inte bra att bli av med förkylningen. Jag var hemma igår och är hemma idag med. Det blir bara värre och värre. Förkyld, feber och riktigt irriterande hosta. BLÄ! Har inte gjort annat än att ligga på soffan och vräka i mig godis, glass och te. Det är så tråkigt. Tänkte att jag iaf skulle kunna städa lite idag så nått blir gjort. Men först ska jag ta en dusch.

090921

Jag vaknade till och med innan väckarklockan skulle ringa imorse, känner mig riktigt utvilad idag. Men tyvärr så ligger förkylningen fortfarande kvar. Jag slutar klockan fyra idag och då ska jag hem och plugga, ursch. Men nu måste jag göra mig i ordning, bussen går om en halvtimme. Ha en bra dag!

090920

Woho, hemma från träningen! Sjukt skönt kan jag lova. Stannade på willys på vägen hem och köpte brieost som jag äter nu, ska snart ta en dusch och sen är det mat. Puss.

090920

Godmorgon. Idag är jag pigg, piggare än igår iaf. Blev lite för mycket i fredags och igår var jag hemma och kollade på tv och åt godis med mamma. Snart kommer fia och dom, vi ska ner till lekparken, rösta i kyrkovalet och sen åka och träna, kanske blir middag på playbar, men först duschen!

090918

Hejhej. Vi fick sluta redan halv tolv idag och sen dess har jag suttit på playbar och pluggat. Rätt så bra går det, bättre än hemma iaf. :) jag ska fortsätta lite till och sen äta. Blir här till D slutar, hem och duscha och sen ska vi vara hos honom ikväll med hans släktingar. :) puss!

090917

Jag har verkligen försökt att plugga, men det går inte. Jag tog en paus och städade mitt rum och badrummet, men gick inte efter det heller. Jag vet inte vad jag ska göra, måste ju få det gjort. Nu ska jag iaf snart ut och träffa D en stund och sen sova. Imorgon är det skola åtta till två, stan en sväng och sen hem till D och träffa hans släktingar från finland. HJÄLP!? :p

090917


Fick sluta två idag så jag gick upp till D en stund och nu har jag kommit hem. Sitter och äter fläskpannkaka och efter det ska jag plugga. Hela dagen ska det pluggas, har massa arbeten som ska in nästa vecka och i helgen vet jag att det inte kommer bli av. Men, nu ska jag äta färdigt. Borde nog dra ut kontakten till tvn och gömma datorn så man inte fastnar där ist för att plugga. Ursch, dålig självdiciplin om något.

090916

Hejhej. Efter skolan gick jag upp på stan, till banken och sen till D där jag blev kvar till halv åtta. Tog bussen hem, gjorde varma mackor och satte mig här. Det är det jobbiga, det går verkligen inte att slita sig ifrån datorn, hur mycket man än behöver göra annat så blir man fast. Kommer alltid på någon blogg man måste läsa, kolla facebook, mail, spela. Vad som helst, nått är det alltid. Jag skulle egentligen behöva plugga, men jag orkar verkligen inte. Undra hur länge det kommer låta så. Har fyra rätt stora arbeten som ska in nästa veckan och jag har precis bara börjat med ett av dom. Får bli imorgon om det ska bli nått. På fredag kommer D´s släktingar så då ska vi umgås med dom, lördag har vi planerat in mysdag och på söndag ska jag träna och städa, kanske hinner med lite då hoppas jag. Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och kolla igenom körkortsboken, sen sova. Imorgon är det skola åtta till fyra och då ska jag direkt hem, INTE SÄTTA MIG VID DATORN, utan plugga, plugga, plugga. Ursch, jag känner redan ångesten. Godnatt!

090916

Förutom att jag har extremt irriterande hosta så känner jag mig mycket bättre idag, så skola blir det. Går till fyra idag och efter det ska jag upp på stan en sväng och sen hem och plugga, antikens grekland och körkortsteori. Ha en bra dag.

090915

Jag har börjat känna mig dålig nu igen ikväll, men hoppas att det blir bättre så jag orkar med skolan imorgon iaf. Nu sitter jag i soffan och kollar på the mentalist och sen ska jag krypa ner i sängen. Hörs imorgon.

090915

Jag har börjat känna mig dålig nu igen ikväll, men hoppas att det blir bättre så jag orkar med skolan imorgon iaf. Nu sitter jag i soffan och kollar på the mentalist och sen ska jag krypa ner i sängen. Hörs imorgon.

090915

Hallå :) det blev inget foto, utan en väldigt lång lunch ist. Nu sitter vi och kollar på film om mobbing och om en kvart slutar jag. Puss!

090915

Godmorgon! Nu är jag uppe och färdig. Bussen går inte försen om en halvtimme så jag ligger i sängen med datorn i knäet och spelar farmville. :) Själv i skolan idag, men det är inte så lång dag iaf. Måste bara komma på nått att göra i 40 minuter efter fotot, men det löser sig säkert. Nu ska jag iaf klä på mig och knalla till bussen. Ha en bra dag.

090914

När jag kom hem la jag mig i sängen med en påse chips och dippskålen, slog på tvn och orkade inte gå upp försen nu när brottskod försvunnen tog slut. Nu småkollar jag på svenska hollywoodfruar och pratar med mamma. Ska träffa D om drygt en halvtimme. Efter det ska jag sitta barnvakt ett tag, sen hem och sova.

090914

Det blev en väldigt lugn dag i skolan idag, första lektionen var inställd, andra hade vi bara en halvtimme i datasalen, lunch, tredje kollade vi på hipp hipp hora och fjärde hade vi bebis på besök. Slutade för en timme sen och nu sitter jag på playbar och väntar på att D ska komma ut med en pizza till mig. :)

090913

Någon lugn dag efter skolan i fredags vet jag ju inte om det blev. Jag slutade ett och så blev det en sväng på stan med Malin till klockan blev fyra och jag skulle gå till D. Vi blev kvar på hans jobb och det bjöds på öl. Till slut bestämde vi oss för att stanna där resten av kvällen. Blev en väldigt lyckad kväll som dock slutade med lite föör mycket dricka. Var fortfarande full när jag vaknade och en bra bit in på dagen. Mamma gjorde i ordning plockmat och vi bänkade oss framför tvn. Vid tiotiden gick jag till D och kollade på film. Idag har jag bara varit hemma. Lekt med Olliver, kollat på massa filmer och bara tagit det lugnt. Nu ligger jag i sängen och spelar farmville. Ska strax slå på en film och försöka sova. Imorgon är det skola till fyra, förbi D och sen hem tror jag. Godnatt!

090911

Godmorgon! Nu är jag uppe och färdig till och med. Gick upp extra tidigt, duschade och gjorde mig i ordning för att mamma skulle göra en fläta på mig innan hon åkte till jobbet. Tänkte att det är ju ändå inte så himla tidigt eftersom att jag måste ta bussen redan en timme innan skolan börjar, alltså klockan 7, men sen kom jag på att mattias skulle ju köra mig idag så det blir en halvtimme extra hemma. Men vafan, det gör inte så mycket. Jag hinner läsa bloggar, kolla facebook och spela lite. Kanske till och med ska försöka få i mig en macka eller två. Idag slutar jag kvart i tre och då ska jag gå upp på stan och möta D på hans nya jobb och sen ska vi åka hem. Det blir en dag för bara oss två idag. Promenad, film och så. Har en hel del att prata ut om så det behövs.

Jag är nästan helt frisk nu iaf, har lite ont i halsen och är förkyld, men jag har hört att när man blir snorig så är det på väg att gå över. Är det så? Hoppas kan man ju alltid iaf. Ha en bra dag allihopa!

090910


090910

Fick sluta halv tolv idag. Tog bussen hem direkt, kokade makaroner och kikade på tv. Nu ligger jag i soffan och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Nått förslag? :)

090909

Vi hade håltimme mellan halv elva och ett idag så jag och J passade på att springa upp på stan. Tanken var att vi skulle in på telenor och prata med dom om förlängt abonemang, men istället kommer jag ut med en ny telefon. Inte helt fel, speciellt med tanke på att min gamla lägger av vilken dag som helst. Tillbaka till skolan en timme och sen skulle jag åka hem, men på väg till bussen blev det en snabbis in på gina och jag hittade mig ett par svarta jeansleggins. underbara! :) Nu ska jag krypa ner i sängen och spela guitar hero, finns ju alla möjliga spel på telefonen så jag kommer nog aldrig mer ha tråkigt. Haha. Puss och godnatt!


090909

Nu är jag hemma. Ska strax äta makaroner i tomat med basilikasmak och sen kommer mamma och R hem. Efter det ska vi hem till syster och äta, hörs ikväll. Puss!

090909

Godmorgon! Jag är fortfarande förfyld och har ont i halsen men jag har bunkrat upp med halstabletter och dricker mängder med te så ska det nog gå över snart. Idag är det skola från nio till två. Då ska jag hem och plocka undan lite för idag SKA mammas jobbarkompis komma och fixa internetgrejen. Efter det ska vi äta middag hos fia och dom. Ha en bra dag!

090906

Det blev ingen träning idag. Jag blir bara sjukare och sjukare. Halsen river, feber och snorig som bara den. Ursch! :( Men det blir skola imorgon ändå, åker iaf in så får vi se hur det går. Någon som har bra tips på att bli frisk snabbare? Jag ska ta en dusch nu, raka benen, hårinpackning och ansiktsmask så kanske man känner sig lite fräshare iaf. Sov gott!

090906

Det var helt okej igår. Vi åkte till Henke och satt där ett gäng till tolv då vi åkte in till stan. Vid ett hade jag tröttnat så mogge och mattias kom och hämtade mig så var jag ute och åkte med dom tills klockan blev fyra och då somnade jag så fort jag la mig i sängen. Nu sitter vi hemma, fia, olliver och julia är här och vi ska äta kladdkaka och senare idag ska jag och mamma iväg och träna. :)

090905

Det blev en kanonkväll igår. Jag och Emma åkte in till Danne och satt där med massa folk, utgång och träffade många gamla kompisar men blev tillslut portad, det var dock inte mitt fel och vi redde ut det sen. :) Tog bussen hem, men den la av så mattias kom och hämtade mig så åkte vi hem till honom och fortsatte dricka och kollade på film ist. Kom hem runt tvåtiden idag, satte på en film och somnade direkt. Vaknade, städade och käkade varma mackor. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det fest. :) Puss!

090904

Nu är jag hemma igen. Efter skolan gick jag på stan med Malin till klockan blev 6. Ska strax göra schnitzel och ikväll ska jag nog till min kusin en sväng och sen fest och utgång. Låter som en perfekt fredag! :)

090904

Godmorgon. Nu är jag uppe, färdig och ska strax åka till skolan. Börjar dagen med studiebesök på trafikskola och efter det två timmars foto. Lunch, hälsopedagigok och svenska. Sen slutar jag! Ha en bra dag. :)

090903

Hej. Nu var det länge sen. Har inte haft någon som helst lust till att blogga. Har varit så mycket runt om kring, med skola och massa annat. Men nu känns det bättre. Fredag imorgon, sista skoldagen denna veckan och förhoppningsvis fest. Får se ifall det blir Dennis inflyttningsfest eller nått annat. Utgång är jag sugen på iaf! Jag som lovade mig själv att inte springa på stan varje helg, och när helgerna närmar sig så är det samma visa; bara denna helgen, bara ikväll. Haha, hur ska detta sluta?

Ikväll blir det bänkning framför tvn, först CSI miami och sen halva Day after tomorrow, efter det är det dags att sova. Skola åtta till två imorgon. Puss!