090527

Godmorgon gott folk! Jag har nyss vaknat, har bara hunnit få i mig ett par rostade mackor med oboy på. Mums! Blev ingen skola idag. J skickade ett sms inatt och sa att hon inte skulle komma, och hur kul är det att sitta i biblan åtta timmar själv? Nejtack, dom klarar sig nog lika bra utan mig. Dagens planer är ännu oklara, men just nu ska jag sätta på mig kläder och gå bort till D och mysa. Ha en bra dag.

090527

Det blev ingen skola idag, mådde åt helvete så dåligt när jag vaknade så jag tyckte att det var lika bra att stanna hemma. Och det tyckte nog min kropp med för det tog inte mer än 1 minut innan jag sov igen. Vaknade vid tolvtiden och kände mig helt bra igen. Skönt att det inte var nått skit, har haft funderingar på om jag börjar bli sjuk då jag inte har mått helt tipp topp senaste tiden, men så är det väl ibland. Man kan inte må bra jämt.

Jag gjorde sallad med oliver, fetaost och bacon, som föresten blev riktigt god, och satte mig framför tvn. Hann också med någon timme vid datorn innan mamma ringde och frågade om jag ville komma in till stan. Och så blev det, jag hoppade i kläderna och satte mig på bussen. Kikade i massa butiker, tyvärr hittade jag inte speciellt mycket. En tröja på gina tricot, men det blev inget köp. Inte än, men jag hoppas att det blir. Ju mer jag tänker på den, så mer förälskad blir jag. Haha. Fika på 3G hann vi med innan vi åkte hem med.

Kom hem runt sjutiden, åt ännu mera sallad och gjorde en milkshake också, underbart gott! Efter det ringde D och frågade om jag ville följa med och handla och så blev det. Först en långpromenad och sen handlade vi. Gick hem till honom, lagade tacos och kollade på Hell´s kitchen. D´s val, jag hatar Gordon Ramsey. Jag vet att det är hans jobb, men jag tycker inte om att han är så jäkla elak.

Men, nu skiter jag i detta. Imorgon ska jag sitta i biblioteket mellan klockan åtta och fyra, det är nämigen sittstrejk för att dom inte ska stänga biblan så då blir det så. Inte speciellt kul, men jag har iofs några arbeten som ska vara inlämnade innan fredag som jag knappt har börjat med så jag har nog att göra iaf. Dags att sova, godnatt!

090525

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Blev längre tid på stan än vad som var tänkt & fia, Olliver och Julia var också med. Jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem från fia nu så ska vi laga mat. Eller ja, mat och mat. Vi ska göra sallad. Behövs i denna värmen. Men jag klagar absolut inte. :)

Ska gå och förbereda lite nu innan mamma kommer, efter maten ska jag duscha och sen till D. Puss.

090525

Jag sitter i skolan och har lunch nu. Matte om tio minuter, sen slutar jag tjugo i tre. En sväng på stan med mamma, sen hem. Hörs då!


090522

Det blev en lugn kväll hemma hos D igår, kollade på tv och mös. Han är iväg och fiskar med T nu så jag tänkte passa på att träna och lite sånt här hemma. Ikväll ska vi grilla och dricka öl hos A. Ha det bra!

090521

Jag har varit hemma nästan hela dagen idag, men inte orkat göra någonting alls. Malin var här och vi gick över till Fia en sväng sen hem och kollade på tv. Riktigt seg dag.

Igår var jag och D hos J och J, grillade och drack öl. Riktigt mysigt. Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag ska till D iaf. Men först ska jag äta glass med mamma, fia och julia, träna och duscha. Puss.

090519

Nationella gick bra kändes det som och jag var hemma runt halv elva. Gjorde varma mackor och satte mig framför tvn en stund. Nu ska jag till D så får vi se vad som händer idag. Ha det bra!

090518

Massa städning har det blivit idag. Runt halv åtta började jag och nu är jag nästan färdig. Det som är kvar nu får vänta tills imorgon, det är lite småplock bara. Något plugg har det inte blivit, utan det får också göras imorgon. Det blir rätt mycket då, lär sitta och plugga hela dagen från det att jag kommer hem efter nationella. Två handikapparbeten, ett stort arbete om KOL, två arbeten om fritid, fyra prov i uls och fyra nationella har jag kvar, och det är två veckor kvar innan sommaren. Hur ska jag klara detta? Ursch säger jag bara. Lär inte ha någon fritid de närmsta dagarna. Men nu ska jag träna, duscha och sen till D. Hörs imorgon efter skolan.

090518

Blev bara en lektion efter lunchen, matten var inställd för att vi har nationella imorgon. Och bara nationella, så det blir en väldigt kort dag. Sen är det bara onsdag kvar denna veckan, är ju ledig torsdag och fredag. Iaf, tillbaka till idag. Efter skolan så tog jag bussen hem, träffade D en snabbis och sen åkte jag med fia, olliver och julia för att hämta mamma och handla. Efter det bar det av hemåt och jag satte igång med att tvätta. Pannkakor hos F, mumma! Jag har nyss kommit hem därifrån nu och ska strax sätta igång och städa och plugga. Iaf nått av det, måste få nått gjort idag så jag slipper allt imorgon. Träna ska jag göra med, saknar träningsvärken. Haha. Ha det bra!

090518

Hej hej hallå. Jag är i skolan och har lunch. Började tio med en kort svenska lektion och fick reda på att jag fick godkänt på engelska nationella. Har två lektioner kvar och sen ska jag hem och tvätta. Hörs sen!

090517

Myspys med Olliver och kompani igårkväll. Hamburgare, tårta, paket och eurovision. Grattis Norge! :) Träffade D en sväng och sen gick jag hem och sov. Vaknade för ungefär en timme sen, ska hoppa in i duschen nu, plocka ihop tvätten till mamma och sen kila bort till D. Det blir en lugn dag idag, ska mysa och plugga lite. Veckan som kommer blir kort, går bara måndag - onsdag. skönt!

090516

Det blev en mysig kväll igår. Vi hämtade båten i torhamn och körde in till stan för att sjösätta den. På vägen dit köpte vi också en låda öl så vi hade nått att skåla med. Båten var riktigt fin och jag fick äntligen träffa D´s pappa. Tyvärr slutade kvällen inte riktigt lika bra, men det löste sig iaf.

Jag har precis vaknat nu och mår verkligen inte bra idag. Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi gå över till Olliver som fyller 2 år idag. Blir där hela kvällen, iaf tills han somnar sen får vi se vad som händer. Film hos D skulle jag tippa på.

090515

Hemma och har precis ätit spagetti och köttfärssås. Slutade tidigare i skolan idag så jag åkte med eka och handlade och sen till Filippa en stund. Ska plocka upp alla kläder som ligger utspridda i hela mitt rum, bädda sängen och sen gå till D. Jag vet inte vad vi ska hitta på ikväll, blir kanske en tur med båten, fiska och ta ett par groggar. Ha en trevlig fredagskväll!

090514

Godmorgon. Jag är nyss hemkommen från D. Igårkväll blev det mys och någon kass film, somnade rätt tidigt. Gick över till Krister och Anna när vi vaknade och lekte med Minna en stund innan D och K skulle iväg och laga K:s bil som gick sönder igårkväll. Dom lär vara borta hela dagen så jag ska träna, städa och plugga lite innan jag åker med mamma och fia in till stan för att köpa present till Olliver.

090513

Nationella gick bra och efter det åkte jag hem och spelade fotboll med Olliver i lekparken utanför sen bjöd fia på lunch. Malin ringde och ville ha sällskap i stan så vi trippade på bussen och gick och kikade länge, tjockare leggins och en vit trekvartsärmad tröja fick följa med hem. Innan vi tog bussen hem så köpte vi jordgubbar och satte oss i parken och snackade skit. Riktigt mysigt! Kom hem vid fyra tiden och sen dess har jag tränat, duschat och läst massa bloggar. I väntan på att D ska komma hem från fisket så tänkte jag sätta mig i solen på balkongen och plugga. Får se hur det går, är inte alls sugen på att tänka på skolgrejer nu. Längtar som tusan till sommaren. Tar med boken en 2:a chans ut med, mer troligt att jag läser den. Ha det bra!

090512

Jag har varit hemma och kollat på tv hela dagen, är riktigt seg idag. Men nu ska jag iaf pallra mig upp ur sängen och bort till D en stund. Sen hem och sova, nationella i matte imorgon. Önska mig lycka till!

090512

Godmorgon! Jag vaknade för en halvtimme sen, mådde så jäkla dåligt när jag vaknade imorse så jag gick och la mig igen. Men nu är jag vaken, ska snart duscha och sen städa lite. Efter det ska jag vara med D tror jag. Puss.

090511

Igår var jag med D hela dagen. Var hemma här på middag med mamma, fia, Mathias, Olliver, Julia, D och jag. Efter det drog jag och D ner till ån och fiskade, jag fick faktiskt 4 fiskar. :) nöööjd! Idag blev det en rätt kort skoldag. Började halv tio, svenska, lunch och uls sen stan med mamma och köpte present till Olliver som fyller 2 på lördag. Nu ska jag träna, duscha och äta och sen ska jag ut och fiska.

090509

Jag är nyss hemkommen från D. Hade en riktigt mysig kväll igår, kollade på film och åt godis. Jag ska ta en snabb dusch nu och sen plugga. Blev inte så jättemycket gjort igår då mamma kom hem och ville prata om allt nu när vi inte har träffats på ett tag. Men idag ska jag plugga. matte, uls och fritidskunskap. Handikapparbete och KOLarbete som ska in nästa vecka. Två nationella prov i matte och ett prov i svenska. Det blir mycket pluggande i veckan. Men man behöver koppla av också, och det gör jag bäst med D och ett par öl ikväll. Puss.

090508

Jag blev, trots att jag inte hade någon skola idag, väckt klockan sju imorse och fick veta att vi skulle ut och hålla på med båten ett tag. Ett tag, som dom sa gång på gång att det var någon timme bara, blev tillslut hela dagen. Skrapat, plastat och målat. Jag har precis kommit hem nu, har plast över hela mig så jag ska ta en dusch och sätta mig och plugga innan jag ska gå till D för att kolla på film. Ha en bra fredagskväll.

090507

Nu var det länge sen jag bloggade. Har inte orkat, har inte haft någon lust till någonting. I veckan som varit har jag mest varit med D, hållt på med hans båt och myst en massa.

Det blev en kort skoldag idag, började klockan åtta med engelska nationella i två delar, var färdig halv elva och då tog jag bussen hem. Har suttit här i sängen med datorn i knäet sen dess. Det har precis slutat regna ute, men det blåser och någon sol är det inte. jobbigt! vart tog sommaren vägen?

Nej, här kan jag inte sitta hela dagen. Musik på, högt. Städa, träna, duscha och sen till D.