090629

Hej. Nu sitter jag hemma hos min syster och har precis ätit korv och potatis. Vi hade väldigt mysigt på stranden, men någon färg syns inte, kanske kommer senare ikväll? Kan ju alltid hoppas iaf. :) Nu ska jag gå hem och duscha och sen gå till D. Kvällen kommer vi att tillbringa ute, kanske vid ån eller något sånt. Får se. Ha en bra kväll.

090629

Godmorgon. Jag har precis kommit hem från D och fick veta att det inte finns något vatten i hela karlskrona. ursch! men skitsamma, jag ska med mamma, fia, mathias, olliver och julia till stranden och bada och försöka bli brun. :) Hörs sen!

090628

Hej. Jag har nyss kommit hem från D, ska göra mig i ordning och gå över till Fia och grilla. Efter det blir det myskväll med älsklingen. Ha en bra söndag allihopa!

090626

Hallå. Jag har varit vaken sen åtta och håller på att tvätta, är snart klar. Blir städning idag och sen funderar jag på att träna lite med, var länge sen nu. Middag hos syster sen får vi se vad som händer, mys med D lutar det åt. Men nu ska jag kila ner i tvättstugan och hämta upp den sista tvätten. Ha en bra dag!

090622

Heldag på stan med mamma, fia, olliver och julia idag. Nu är vi hemma och har precis ätit. Ska ta och duscha nu och packa ihop lite grejer. Jag och D åker till hans kusin ikväll och blir nog där ett par dagar. Ska hjälpa A att måla hus, fiska lite och sola massa. Kanske till och med ett bad om det inte är för kallt. :) Hörs när jag är hemma igen!

090621

Midsommar och vi hade det jättebra i wämöparken. Kollade på djuren, fikade, åt glass och kollade när dom klädde och reste midsommarstången. Runt tretiden åkte vi hem och jag gjorde mig i ordning och sen gick jag till J och J, käkade och drack. Efter ett tag skulle dom kolla på film och sånt så jag och D åkte till en kompis till honom ist och satt där resten av kvällen & natten. Mycket trevligt tills vi skulle gå hem vid femtiden på morgonen och jag ramlade ihop och fick vara på akuten resten av morgonen. Kom tillslut hem och sov resten av dagen. Idag blir en lugn dag. Ska snart duscha och sen äta och städa. Efter det ska jag till D och mysa. Ha en fortsatt bra söndag!




090619

Godmorgon! Jag är uppe och färdig. Ska snart ta bussen till wämöparken med hela familjen och kolla på nått midsommarfirande, stångresande, sång och sånt. :) Efter det ska jag hem och göra mig i ordning igen och sen ska jag och D till gemensamma kompisar och grilla, dricka och ha trevligt. Hoppas att ni får en riktigt bra midsommar allihopa! :)

090618

Jag och D åkte till hans kusin i tisdags och kom inte hem försen imorse. Tog en snabbdusch och sen blev det stan och lövmarknaden med fia, mathias, olliver och julia. Mycket trevligt! Nu sitter jag i soffan och kollar på sex and the city och väntar på att mina varma mackor ska bli färdigt, som nu. Ha det bra.

090616

Jag är nyss hemkommen från D. Har ont i magen så jag ska göra varma mackor och krypa ner i soffan och kolla på tv. Hörs senare.

090615

Tvätt på morgonen och sen blev jag barnvakt. Wämöparken med mamma, fia, olliver och julia, sen åkte jag och mamma in till stan och kom nyss hem därifrån. Ett linne/tunika/klänning - kalladetvadduvill och underkläder. Nu ska jag göra skink&paprikaröra till bakad potatis. Mumma!

090614

Malin kom hit och sen blev det middag hos Fia och lek med Olliver och Julia. Jag kom nyss hem därifrån nu och ska strax duscha och sen till D. Blir mys där ikväll, men kommer hem rätt tidigt imorgon för att tvätta. Ursch. Ha en bra kväll!

090614

Godmorgon! Jag är rätt nyvaken, har mest bara hunnit äta frukost och gosat med Julia. Hon ligger här i soffan och piper nu, så söt! Dagens planer är oklara, men det lutar åt att det blir städning och lite träning och sen träffa D. Vad ska ni göra?

090614

Förlåt för dålig update. Har spenderat de senaste dagarna ute i skogen hos D´s kusin. Mycket mysigt och måste göras om snart! :) Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Kom precis hem nu från filmkväll hos D och ska snart krypa ner i sängen och sova. Nattinatt!

090610

Jag har sånt riktigt sug efter att blogga hela tiden idag, men har aldrig nått vettigt att skriva. Livet känns bra just nu. Jag har sommarlov, jag och D firar 2 månader idag och vet ni det bästa? Det är bara 46 dagar kvar tills jag fyller 18. Åh, vad jag längtar! Nej, nu ska jag klä på mig och kila bort till D och diskutera kvällens planer. Fan att jag inte är 18 redan, alla studenterna är ju ute ikväll och det hade varit kul att vara med på. Tråktråk. Får se vad vi hittar på ikväll ist, men jag är absolut inte sugen på att sitta inne och sega. Vad ska ni göra ikväll?

090610

Sitter hemma hos Fia nu, har nyss ätit pizza och ska snart gå hem till D, fast först hem och byta om till varmare kläder. Känner på mig att vi inte kommer stanna inne ikväll, men vi får se. Puss!

090610

Hemma och vet ni? JAG HAR SOMMARLOV! WOHO! :) D är och fiskar, jag ska träna och duscha sen ska jag till Fia och äta middag. Efter det - mys hos D. Ha det bra!

090610

Godmorgon! Nu är jag vaken och ska snart göra mig i ordning för dagen. Klockan halv tio är det samling i aulan med sång och tal och efter det - betygsutdelning. JAG ÄR NERVÖS TILL TUSEN! Hoppas verkligen att det går bra. Efter skolan ska jag till D och mysa. Hörs antagligen inte mer idag, ha en kanonbra dag allihopa.

090609

Det blev en hel del drickande igår. Åkte in till stan och blev direkt bjudna på förfest. Gick ner till skolan och kollade när 3:orna gick ut och sen tillbaka till P på studentfest. Resten av dagen och kvällen var jag med D hos en kompis till honom. Idag har jag bara legat i sängen hela dagen, mått så jäkla dåligt. Blev alldeles för mycket dricka igår. Ursch! Nu på kvällen har jag varit hos D en sväng och ska snart gå och lägga mig nu. Imorgon är det sång och tal från rektorn halv tio, samt betygsutdelning efter det. Och vet ni vad? Efter det har jag SOMMARLOV! :) Fyfan vad skönt. Kvällen imorgon ska spenderas hos D med film och massa mys. Det tycker vi om. :) Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv. Bara massa bra ikväll ju, 3:an, 5:an och 6:an. Kanon! Nattinatt.

090608

Godmorgon! Eller ja, jag har varit vaken ett bra tag och pallrat mig hem till och med. Riktigt mysik kväll igår. La oss i soffan och kollade på Hitman. :) Jag ska snart ta och göra mig i ordning och åka in till stan. Fick precis reda på att jag får sällskap med mamma, fia, olliver och julia. Blir nog en liten sväng med dom, sen med Jasmine. Halv fyra springer 3:orna ut på trappen och skriker; "VI HAR TAGIT STUDENTEN!", ses vi där? :)

090607

Åh, äntligen söndag. Trots att jag knappt gjort någonting denna helgen så ska det bli skönt med måndag imorgon. Blir en sväng på stan med Jasmine och sen ska vi kolla när 3:orna går ut. Mer vet jag inte.

Igår blev inte som planerat. Julia kom hit så gick vi och mötte Krister, hans lillebror och D som var stupfull och hade bestämt sig för att fiska. Gick inte speciellt bra då D halkade på en sten och ramlade i vattnet, slog upp knäet och skar av halva sitt finger. Vi gick hem till honom och la oss ist. Vaknade rätt tidigt idag och gick hem. Fia, olliver och julia kom så vi har lekt hela dagen. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen vet jag inte, kvällen blir hos D. Ha en bra söndagskväll.

090606

Min dator hade ställt in sig på fel datum så de två senaste inläggen är har fel rubrik, så ni vet.

Jag sitter hemma nu, med en kopp mint-te och massa halstabletter. Febern är borta, men hostan sitter fortfarande i och är riktigt irriterande. Dagens planer är ännu oklara. Städa lite smått och sådär blir det nog. Bara ta det lugnt. Ikväll ska jag och D hem till en kompis till honom och grilla och dricka lite. Ha en bra dag, nationaldagen och allt. :)

090605

Jag är fortfarande sjuk. Kände mig lite bättre igårmorse så jag åkte ut till långö för att spela minigolf med klassen, men fick åka hem igen lika snabbt. Svinkallt ute och hostan blev bara värre och värre. La mig i soffan när jag kom hem, somnade direkt och vaknade inte försen runt niotiden på kvällen. Gick ut och träffade D en stund sen hem och sov.

Jag vaknade för ungefär en timme sen av att Olliver kom hit med nån leksakskanin som lät skitmycket. Vaken är jag iaf nu. Ska plocka i ordning lite på mitt rum och sen duscha tänkte jag. Resten av dagen lär bestå av te och halstabletter. Jag vill bli frisk NU!

090603

Jag har inte mycket att säga, jag är sjuk.. Ska sova nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Nattinatt!

090601

Jag kom hem för ett tag sen, proppat i mig en pizza och kollat på brothers & sisters. Ska strax hoppa in i duschen, men innan dess tänkte jag träna, var ett bra tag sen sist nu. Ikväll blir det grillning och mys med Anna, Krister, Minna och Dick. Imorgon har jag betygsamtal 8 till 12, hörs efter det. Puss.

090601

Jag sitter i skolan nu. Har inte blivit någon pluggande och kommer inte bli det heller. Jag ska sitta här i datasalen och spela tråkiga spel tills klockan är kvart över tre och då ska jag gå upp till ungdomsmottagningen och sen hem. Ikväll ska jag grilla. Ha det bra.