090129

Nu orkar jag inte plugga mer. Har gjort matten och är färdig med ivalen. Har en hel del kvar, men det får bli en annan dag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och läsa Det händer inte mig. Godnatt.

090129

Skolan gick rätt snabbt och efteråt blev det en runda på stan. Nu sitter jag hemma, har nyss smällt i mig en pizza medans jag kollade på one tree hill och nu blir det plugg för hela slanten. Puss.

090129

Det blev ingen skola idag, var alldeles för trött när jag vaknade imorse. Sov vidare och gick upp vid tolvtiden ist. Halv fyra tog jag bussen in till stan för en fika med Marcus och efter det blev det pizza med Mathias och Olliver. Ikväll blev det hockey med Mattias och efter det har vi åkt kundvagn och fjantat oss. :) Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kika på tv tills jag somnar. Imorgon är det skola åtta till tre, hörs efter det. Godnatt.

090127

Två av fem skoldagar avklarade. Gårdagen gick snabbt, vi målade mest hela dagen och idag gick jag bara till halv tolv. Efter skolan idag blev det en snabb runda på stan med Jasmine som skulle ha nya glasögon. Jag kom precis hem nu, ska snart göra lite mat och lägga mig framför tvn. Jag är mycket bättre från förkylningen, men jag har riktigt ont i halsen så det blir halstabletter och huvudvärkstabletter för fullt idag med. Puss.

090125

När jag vaknade igårmorse kände jag mig mycket piggare. Malin kom på en gång. Vi satt här hemma, lyssnade på musik och snackade skit. Mot kvällen kom Andreas, Macke och Tim och hämtade oss så körde vi upp till Kattis och hämtade Jasmine och Macke och efter det bar det av mot Kallinge, med stopp någonstans för att hämta Lundberg. Vi var tillslut framme och det blev en kanonkväll. Vid tretiden kom Kim och körde hem oss och jag somnade direkt.

Idag har det varit djävulskt segt, lekt med Olliver, ätit varmamackor och duschat. Det är vad jag har gjort. Nu ska jag gå och trycka i mig lite ostkaka och kolla på tv. Puss.

090124

Hemma blev det. Mamma kom med skinkschnitzel, krocketter, beasås och cola. Vi käkade och kollade på benknäckargänget. 40 gig´s musik är igenomlyssnat, 20 gig bilder är kikade och datorn är rensad till max. Malin ringde och ville ha sällskap hem från bussen så jag traskade ner till byn och mötte henne. Dennis träffade vi också. Jag ska snart lägga mig i sängen, kolla på tv och hoppas på att jag blir bättre tills imorgon. Puss och godnatt.

090123

Jag har legat i sängen och mått dåligt allt för länge nu. Jag har äntligen kommit upp och nyss kommit ur en lång dusch. Tanden är bättre nu, men jag mår illa och är yr hela tiden. Ska snart försöka få i mig lite mat och hoppas på att allt blir bättre. Ikväll blir jag nog hemma så vi får se vad som händer. Puss

090121

Engelska nio till tio, stan med Jasmine och träffade Andreas. Sen åkte jag hem, gjorde förjävla ont i tanden. Nu börjar det gå över igen men det blöder fortfarande ganska mycket. Och det känns svullet. Ska det göra det?

Imorgon börjar jag tio, skönt med sovmorgon. Nu ska jag plocka upp allt från golvet i mitt rum och kolla på tv tills mamma kommer hem. Blir nog tidigt i säng ikväll med. Puss.

090120

Kom precis ut ur en lång härlig dusch. Har knaprat värktabletter hela dagen och nu börjar äntligen smärtan dämpas. Ska krypa ner i sängen och kolla på Andra Avenyn och kanske SATS ifall jag är vaken till dess. Godnatt.

090120

Ingen skola. Tandläkartid elva, det gick bra. Dom drog ut en tand och nu blöder det och gör väldigtmycket ont. Jag ska bara vara hemma resten av dagen/kvällen och ta det lugnt så att det slutar blöda nångång. Tv, tv, tv och tv. Det blir min kväll. Puss.

090119

Hade inga lektioner idag, utan bara ivalsinformation. Tio i ett. Jag åker in och får tag på en lärare som ger mig papper om vilka salar de olika kurserna är i. Kommer in i en sal, alla är tysta och bara sitter. Det skulle vi göra hela dagen. Fram till fyra. Jag tog bussen hem ist. Det blev ingen städning igår, tar det idag. Mer än det har jag ingen aning. Rensa garderoben också. Och lite sånt. Vad ska ni göra idag?

090118

Det blev lugnt igår, Olliver kom och jag lekte med honom hela dagen. På kvällen kom Malin också, vi kollade på film och spelade skippo. Skulle egentligen sett filmen Twiligt som gick på tv inatt, men jag somnade två minuter innan det började. Hur retfullt är inte det..

Idag har jag ingenting alls planerat. Tvätta lite, städa lite, leka med Olliver och sånt. Ha en bra dag.

090117

Det blev lugnt på dagen. Malin kom och vi lekte med Olliver och så. Halv tio mötte jag Andreas och Plock och vi tog bussen till Anders och Andreas. Satt där ett bra tag och sen kom Johan också. Riktigt rolig kväll, tack grabbar. :) Halv fyra tog jag bussen hem, träffade Robin en stund och sen gick jag hem.

Vaknade ett och sen dess har jag inte gjort någonting alls. Spelat skippo med mamma och lekt med Olliver en liten stund. Idag kanske det blir en runda till Kallinge med Andreas och hälsa på Jasmine. Annars blir det nog lugnt på dagen och kanske fest med Anders och några ikväll. Vad ska ni göra? Puss.

090116

Ingen skola idag, mår fortfarande inte bra. Dagens planer är att bara vara hemma. Jag ska snart ta en lång dusch med benrakning, peeling och sånt mys. :) Efter det har jag ingen aning alls om vad som händer. Hörs senare.

090115

Ingen bra dag. Först försov jag mig. När jag väl kom in till skolan så kom illamåendet så jag åkte hem. Nu har jag precis fått i mig lite mat, men jag mår fortfarande dåligt. Och jag har ingen aning om vad det kan vara. :/ Jag ska iaf bara vara hemma idag, bara kolla på tv, spela lite, ta en låång dusch och sånt. Puss.

090114

Skola åtta till halv fyra. Gick bra. Efter det stan med Mattias. Kikade på en lägenhet strax utanför stan, helt okej. Hem - mat, bamse och hårfärgning. Blev riktigt bra. :) Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. Träffa Sandra en stund sen hem, läsa, spela och sova. Hörs imorgon.

090113

Lite småstädning blev det, får fortsätta en annan dag. Fick helt sjukt ont i magen så jag la mig ner och sov till halv nio. Det behövdes. Kollade på andra avenyn och nu kom jag precis ut ur duschen och ska krypa ner i sängen och läsa Det händer inte mig. :) Puss och godnatt.

090113

Hemma. Oh, denna skoldagen gick snabbt. åtta till elva. kanon. Det blev ingen hårfärgning igår, utan imorgon blir det av. Igår var det fullt upp med körning härifrån till förlossningen och tillbaka. Mattias bror ska ha barn, men det var falskalarm igårkväll. Jag har inte hört någonting idag, men hon var nästan helt öppen igår så den kommer nog snart. :) Idag tänkte jag att jag skulle städa lite, blev inte klar med dammningen och det igår så det blir fortsättning snart och sen vet jag inte mer. Vad ska ni göra idag?

090112

Jag har varit hemma ett tag nu, men Olliver var här när jag kom så vi har fikat och pusslat och sånt. Skolan gick bra. Dagan har gått riktigt snabbt. Läste på svenskan, målade och pysslade på ULSen och pratade på matten. Sånt gör dagarna bra. :) Jag ska damma och lite sånt på mitt rum nu sen blir det mat, hårfärgning och efter det ska jag träffa Mattias och sen Dennis. Puss.

090112

Godmorgon. Sovit gott? Det har jag. Somnade vid två, vaknade åtta. Nu är jag pigg och utvilad. Idag är det skola till tjugo i tre. Svenska, ULS och matte. Mattias och Mogge kommer in runt lunch och säger hej också. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra. Har för mig att Jasmine ville sola, men jag vet inte riktigt om jag har pengar till det. Får se hur det blir. Nu ska jag iaf kila ner i tvättstugan och hämta kläderna så man har nått att ta på sig. Ha en bra dag.

090111

åtta imorse somnade jag. fy vad trött jag är idag. iofs sov jag till två, men ändå. satt hemma största delen av natten, var ute med Mattias och Mogge mellan två och fyra sen satt jag bara och glodde. idag har jag verkligen inte gjort någonting. träffade Mattias en stund sen kom Olliver och sen gick Olliver. :p snart kommer Mathias och Olliver och vi ska äta. haha. efter det ska jag träffa Mattias och leka med Malin. mer vet jag inte. vad ska ni göra idag? Puss.

090110

Jag har sjukt tråkigt. Borde det inte finnas någonting att göra en lördagkväll? Jag sitter iaf hemma som jag har gjort hela kvällen och det lär inte bli nått annat sen heller. Har suttit och funderat på om jag ska städa i flera timmar, men aldrig orkat resa mig upp. Det är typ det enda man kan göra. Så blir det. Hoppas ni har roligare än mig. Puss.

090110

Hur är det? Med mig är det bra, lite trött bara. Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Vaknade vid tolvtiden och gick hem. Olliver kom och vi kollade på Bamse, sen kom Fia också. Dom gick för ett tag sen, jag diskade och nu kom mamma hem. Ikväll blir det nog mys med mamma framför tvn tror jag. Puss.

090109

Satt hos Dick och tog ett par öl, efter det gick jag och Johan hem till mig och kollade på halva hulken, och nu ska jag till Dennis och kolla på film. Hörs imorgon. Puss.

090109

Det blev inte mycket till skola idag. Jag kom in till stan och kände hur illamåendet började komma så jag tog första bästa buss hem och la mig igen. Nu har jag nyss vaknat och mår mycket bättre. :) Det blir en väldigt lugn dag idag, så får vi se vad som händer ikväll. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen kommer Malin. Puss.

090109

Godmorgon. Jag är vaken och klar, bussen går om en timme. Förstår inte varför jag alltid ska gå upp så tidigt när jag ändå blir klar på tio minuter. Idag går jag åtta till halv två. Matte och englekska på morgonen, lunch och efter det tvåtimmarlång LPL. Efter skolan blir en nog en snabb runda på stan och sen hem. Hemma har jag ingen aning om vad som händer, bara ta det lugnt, läsa lite i Det händer inte mig och sånt. Ska nog ta och läsa lite nu med. Ha en bra dag.

090108




hur snygg är den inte? från cubus. snygg både uppvikt, istoppad och som den är.
I love it.

090108

Det var verkligen inte min dag igår. Först skar jag upp fingret under nagelbandet, jag klippte mig i fingret när jag klippte Mathias och sen stack jag kniven rakt i fingret när jag diskade. Kan man ha mer otur?

Idag var det skola mellan tio och fyra,
stan med Jasmine, pizza hos syster och nu är jag hemma. Rätt skön dag, synd att det ska vara så satans kallt ute bara. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Det händer inte mig skriven av Miriam Sennehed. Hittills sjukt bra bok. :) Godnatt.

090107

Riktigt gott med mat var det. Satt och bläddrade igenom HM´s vårkatalog nyss och jag kan konstatera att det inte kommer bli några pengar sparade närmaste tiden. Jag som hade tänkt att jag skulle vara duktig och allt, men icke. Jesus vad mycket fint dom hade som skulle passa alldeles utmärkt här hos mig. :)

Jag ska snart kila över till systeryster och klippa Mathias.
Efter det ska jag hem och städa. Jag glömde matteboken i skolan, men det är väl lika bra det. Är sjukt trött efter gårdagens pluggande så det är skönt att man slipper idag. Imorgon blir det nya tag med den. Puss.

090107

Nu är jag hemma, skolan gick bra. En runda på stan med Jasmine han jag med, sen kom Mathias och hämtade mig. Hämtade Olliver på dagis och handlade. Nu; pizza, päroncider och film. Puss.

090107

Godmorgon! Hur är det? Med mig är det bra, lite stressad bara. Sov lite längre än vad jag skulle göra. Men nu är jag vaken och nästan färdig och bussen går om en halvtimme. De 20 dagarnas lov är över och nu är det tillbaka till skolan. Hoppas att det går bättre denna terminen. Nu måste jag göra det sista och gå till bussen. Ha en bra dag.

090106

fem timmars matte, det får räcka. iaf för stunden. ligger fortfarande efter, men det löser sig senare. nu ska jag käka pizza och glo på tv, efter det blir det nog sängen om jag ska orka upp och vara i skolan åtta imorgonbitti. Puss.

090106



nyårskläder; denna med svarta leggins, stövlar och en svart kofta över.
vad hade ni på er på nyår?

090106

Jag har gått och blivit riktigt dålig på att blogga märker jag, ett inlägg efter nyår. Och det som skulle bli ett nytt, bättre år. Hur gick det med det? Ingen träning har jag kommit igång med, inget sluta röka, inget komma i säng i tid om kvällarna så jag inte sover bort hela dagarna och fortfarande inget städande. Ursch, hoppas att resten av året inte blir likadant.

Igår var Malin här och vi hade filmkväll.
Pringles, hallon & jordgubbsfromage och julmust. 13 snart 30 kollade vi på, NCIS och början av någon film på tv sen somnade vi. Jag vaknade vid sextiden i morse av att Malin hade tagit allt täcke så jag sprang in till mamma och hämtade nytt, men det tog hon det med.

Dagens planer är matte, matte och matte. Skolan börjar ju imorgon igen och jag har inte ens öppnat boken sen jag tog hem den. Dags att börja? Mjaa. Annars idag händer inte speciellt mycket. Kanske blir lite städning också, kanske. Det skulle behövas, men jag vet inte om jag orkar. Det är sjukt drygt att städa. Men iaf, matte! Puss.

090101

första januari tvåtusennio. vad konstigt det känns att säga det, men sjukt bra. nytt år, nya tag. allt ska bli bättre. och det tror jag att det blir. en vecka kvar av jullovet, kommer tillbringas hos Mattias så mycket som möjligt. Sen blir det skolan, det kommer bli jobbigt men ändå okej.

I sommar blir jag 18 år.
Det är det stor längtan till. Ett jobb ska jag skaffa mig också, det behövs massamycket. Jobbigt att leva på studiebidraget och mamma har sagt att sånt är nyttigt, vet inte riktigt ifall det stämmer men okejdå. Träna ska jag börja göra. Undra hur många gånger man brukar säga det?

Mitt nyår var jättetrevligt. folk, dricka, pangpang. kan det bli bättre? Idag mådde jag däremot mycket sämre. Låg bakis mer än halva dagen. Sen kom det hit massa folk och jag och Sandra gick ner till byn. Umgicks med Mattias och Mattias ett tag sen gick jag hem.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det stan med Sandra. Puss och godnatt.