090730

Godmorgon! Tänkte att jag skulle slänga in ett sista inlägg såhär på morgonen innan vi åker. Jag har varit vaken i snart en timme och ätit frukost och grejat och väntar nu på att jag kan gå in och duscha. Bussen går 06.36 och bussen till Emmaboda kör 07.32 från centrum. Vi har en heldag i göteborg, från halv tolv till sjutiden nånting sen åker vi nattåg oslo, bergen. Är framme strax efter sex imorgonbitti. Ursch, 24 timmars resa. Hoppas verkligen att jag kan sova på tåget, annars vet jag inte vad jag gör. Nu hörde jag att mamma var klar i badrummet så nu blir det duschen för min del. Hörs om en vecka. Puss!

090729

Hejhej. Jag har precis kommit hem från en lång promenad, ca 6 km, och håller nu på att laga mat, schnitzel, potatis och beasås. Mumma! Och till efterrätt? Sourcream and onoion chips, dipp med samma smak och cola. Kan det bli bättre? Nae. :) Efter maten ska jag packa och greja och ikväll ska jag kolla på Dödligt vapen 3 och sen sova. Tåget går 07.32 imorgon. Hörs nästa vecka!

090729

Hejhej. Jag sitter hemma i soffan och vilar. Är helt slut trots att jag knappt gjort någonting alls idag. Jennie och Fredrik åkte imorse och sen har jag varit hos D en stund innan han skulle åka på släkträff. Imorgon åker jag och mamma till norge och stannar i en vecka, så det blir ingen bloggning under den tiden. Dagen idag kommer bestå av handling, packning och städning. Ursch vad tråkigt.

Igår var vi på allsång inne i stan. Jag, mamma, fia, mathias, marcus, olliver, julia, jennie, fredrik, stina och martin. Jättetrevligt var det och Marcus som sjöng var fantastiskt duktig. :) Längtar redan tills nästa sommar då allsången börjar igen. Men nu ska jag plocka lite, och bränna ut mina bilder på skiva. Ha en bra dag och om jag inte skriver mer idag, ha en bra vecka så hörs vi när jag kommer hem. Puss!



Marcus goes Elvis.

090728

Det har varit en lugn dag idag. Jag kom hem runt tiotiden och gjorde mig i ordning. Jag och marcus åkte in till stan och kikade lite. Sen åkte han iväg med mathias och jag gick vidare själv. Rätt skönt att gå på stan själv ibland. Det blev lite shopping med och jag är nöjdnöjdnöjd. :)



Din sko, 299 kr.

För någon dag sen köpte jag en klänning och en tunika som jag tänkte visa med.



Tunika, Cubus 70 kr.




Klänning, JC 399 kr.

090728

Söndag och min födelsedag. Allihopa kom in på morgonen med frukost på sängen och paket. Vi gjorde oss i ordning, åt god mat och ännu godare tårta. Jättetrevlig dag verkligen! Kvällen avslutades med någon halvkass film, men jag somnade efter tio minuter.



Måndag. Vi åkte in till stan på förmiddagen. Kikade och käkade glass. Åkte hem, Jennie och Fredrik bjöd på kanongod mat, sen körde vi och lämnade danne på tågstationen. Natten spenderade jag hos D, massa mys!



090728

Hej. Förlåt för dålig uppdate senaste dagarna. Jag har haft fullt upp och har helt enkelt inte varit på humör för att blogga. Jag tänkte iaf att jag skulle berätta lite om vad jag har gjort.

Jag började lördagen med en runda på stan för att köpa present till Julia och en fika med pappa och dom, mamma och danne var också med. Efter det åkte vi hem och gjorde oss i ordning. Julias dop var jättefint och hon fick många fina paket.



Mot kvällen gick vi ut på baksidan av vårat hus, spelade fotboll, grillade och hade trevligt.



Efter klockan slog tolv tog vi en taxi in till stan. Jag, mamma, fia, danne, marcus och dick. Det var en jättetrevlig kväll / natt, men hemska bilder så ni får nöja er med denna.



Det blir långa inlägg så jag delar upp det lite.

090724

Det blev en riktigt mysig kväll på kina. Eftersom pappa och dom åker hem redan på dagen imorgon så missar dom utgången imorgonkväll så dom tyckte att vi skulle ha eget firande idag. Dom beställde in massor med öl och hällde i mig. Och bättre blev det inte när D kom förbi och skulle bjuda på ännu mer öl. Haha. Men gott var det! :) Sen körde dom hem mig och nu sitter jag, mamma, fia, daniel, jennie och fredrik och dricker vin och pratar, trevligttrevligt. Ska se om jag snart ska krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon. Jag ska träffa pappa och dom en snabbis, sen blir det en stan en sväng och sen måste vi skynda oss till kyrkan. Ska försöka skriva innan vi går ut och grillar imorgon, får se om det finns tid till det. Annars får ni ha en bra dag imorgon.

090724

Min dator är på lagning och sånt, som ni vet, kan ta hur lång tid som helst,
bilder från dessa och kommande dagar kommer upp så fort jag får chansen.

090724

Hej, nu är jag hemma igen. Det har varit en riktigt mysig dag. Vi startade med att åka till Torhamn där vi tog en lång båttur på. (Dock somnade jag och missade halva.) Efter det körde vi förbi Q8 och köpte korv och sen vidare till Senoren och käkade glass. Världens godaste glass måste jag tillägga. :) När vi hade ätit färdigt satte vi oss i bilen och körde in mot stan. Upp på bryggarberget och kikade, till rosenbom och la pengar i hatten, handlade och sen körde dom hem mig. Jag ska vila lite nu och vid sjutiden ska vi in till stan och äta kina, det är mys! :) Men innan det ska jag lägga mig på soffan, slå på tvn och kolla på Våra värsta år och Bones. Puss!

090724

Godmorgon! Det tog ett bra tag innan jag somnade inatt, jag har en visdomstand som håller på att gå igenom tandköttet nu så det gör ont som fan. Sen knäckte jag till nacken med så den gjorde ont och då blev det ju bara ännu svårare att somna så jag tror inte att ögonen gick igen riktigt försen efter två nångång. Men jag har iaf varit uppe sen halv nio och nu är jag duschad och färdig. Väntar på att pappa ska ringa när dom är klara med, sen får vi se vad det blir för någonting gjort idag. Ska bli kul att umgås med dom iaf. :) Ha en bra fredag!


090724

Gud vilken mysig dag det har varit idag. :) Lekte med Olliver på förmiddagen sen gick vi till fia och lagade lunch. Efter det gick vi hem och la över alla mina grejer från datorn till dannes, bakade kladdkaka och sen körde vi ner till onoff. Dom tyckte att det var bättre om vi provade med cd-skivorna jag fick med först och det tyckte dom rätt i. Datorn fungerade direkt. y-knappen fungerar dock fortfarande inte så danne ska lämna in datorn på lagning imorgon iaf. Har kopierat y:et och det är rätt jobbigt att behöva klistra in det varje gång jag använder det. Hoppas att det går snabbt med lagningen bara, orkar inte vara utan datorn hur länge som helst även fast jag har mammas dator med. Sen hoppas jag att mathias får ordning på den stationära datorn snart också. Har massa bilder på den som jag måste få tag på snart.

Men iaf, nog pratat om datorer idag tycker jag. Pappa, annette, carina, felicia, sandra och therese kom hit och fikade och diskuterade vad vi skulle hitta på imorgon men vi kom inte fram till nått vettigt. Får se hur det känns imorgon, fint väder ska det bli iaf. Skönt! :) Efter dom hade åkt så körde jag och danne ner till byn och köpte pizza och kollade på csi miami. D kom upp och sa hej en snabbis med, mys! Nu ska jag bläddra igenom HM´s na katalog och försöka somna så jag orkar upp i tid. Hörs imorgon. Sov gott.


090723

Godmorgon. Jag har faktiskt redan varit uppe i en och en halv timme, tro det eller ej. Knappt så jag tror det faktiskt. Frukost och mys, jag ska snart hoppa in i duschen och sen vänta på att danne kommer hem igen så vi kan börja med datorn, tror jag vet hur jag ska få igång den iaf. Lunch blir det hos fia, sen får vi se vad som händer. Baka ska vi göra idag iaf. Nu - duschen!

090722

Hejhej. Det blev inte middag hos fia, utan istället gjorde jag kyckling, ris och currysås till mig och danne. Massa gott! Prat, prat, mys och nu ska jag sova. Imorgon blir nog en datorfixardag. Ska få igång min bärbara, lägga över alla mina grejer på dannes dator, bränna ut det på cd och sen lämna in min dator på lagning. Mya med D ska jag hinna med också, sen på kvällen kommer pappa och dom hit och fikar. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre, nattinatt.

090722

Godmorgon. Jag har varit vaken ett tag, legat i sängen och läst inredningsbloggar, men nu är det dags att gå upp och göra mig i ordning. Om 40 minuter ska jag träffa Marie och efter det ska jag hem och diska och sen leka med D idag. Middag hos fia? Och ikväll kommer Daniel. Skojskoj! :) Men nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag.

090721

Hej. Nu har jag precis kommit hem från D och ska hoppa in i duschen om någon minut. Ska följa med fia och handla och sen ska jag tvätta. Ikväll blir det allsång i hoglanspark, myspys! Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran. Ha en bra tisdag.

090720

Goddag goddag. Jag är nyss hemkommen från en runda på stan med mamma, fia, julia och olliver. Mycket trevligt och jag hittade mig en tunika. Får se den nån annan dag, orkar inte ladda kameran nu idag.

Just nu ligger jag i sängen och samlar ork för att gå ut i köket och göra ett gäng varma mackor och kolla på dirty sexy money som börjar om en halvtimme. Väntar också på att mamma ska komma hem så vi kan börja laga mat nångång. Ikväll blir det mys med D. Ha det bra!

090719

Hejhej. Igår lagades min dator, men efter en timme eller två pajade den igen. Åååh, jag blir galen! Nu får jag vänta tills min bror kommer på onsdag så ska jag lägga över alla mina grejer på hans externa hårddisk och lämna in min dator på lagning. Hoppas att det går snabbt och inte tar 300 år som allt annat brukar göra. Nej, det får gå någonlunda snabbt.

Veckan som kommer ska bli rolig. Har grejer att se fram emot varje dag och det gillas mycket. :) Imorgon ska jag in till stan med mamma och syster och sen hämta ut mitt legg. Tisdag ska jag på allsång i hoglanspark, på onsdag ska jag träffa Marie och sen kommer Danne på kvällen, på torsdag kommer pappa, mina systrar där uppeifrån och deras alla barn, fredag kommer Jennie och Fredrik, lördag är det dop, grillning och utgång. Och på söndag fyller jag 18 år. Woho! :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på walk the line. Eller ja, egentligen väntar jag på att den ska ta slut så att Law and order börjar, men det är bara 10 minuter kvar så det ska jag nog klara tror jag. Efter det ska jag sova så jag kommer upp i tid imorgon. Nattinatt!

090717

Godmorgon! Jag har precis vaknat och blev inte direkt på bra humör när jag märker att min dator är sönder. Som tur är så har mamma sin dator här med så det löste sig, men jag vill ju ha min. Får se ifall problemet kan lösas idag, jag hoppas det iaf. Dagens planer är att städa och rensa. Mamma gav mig nycklen till vårat föråd igår, som är överfullt och då menar jag verkligen överfullt, och jag antar att hon ville att jag skulle kolla igenom där inne vad det finns, hur nu det ska gå till. Förutom det så ska jag bara ta det lugnt och mysa idag, raka benen, klippa mig, färga håret, träffa D och sånt där. Vad ska ni göra idag?

090714

Hej. Jag är nyss hemkommen från Allsång i Hoglanspark med fia, mathias, olliver och julia. Ska sätta mit i vardagsrummet nu och snacka lite med mamma innan jag ska gå ut och möta Dick och David. Ha en bra kväll!

090713

Hejhej. Jag sitter hemma i sängen och har precis städat en massa, är helt slut nu. Ska strax göra mig ett par varma mackor och kolla på Oceans thirteen. Efter det ska jag till D och laga mat. Ha det bra.

090710

Hej. Jag sitter hemma i sängen med världens träningsvärk i mage och ben. Åh vad härligt det är. :) Jag har precis ätit varma mackor och ska nu hoppa in i duschen, efter det ska jag gå över till D och vänta på att han ska bli klar för att gå ner till byn och handla. Kvällens planer är ännu oklara, först sa vi hemmakväll hos D och sen sa han dragsö med david. om jag får bestämma blir det nog hemmakväll. Ska ändå upp tidigt imorgon, leta hylla med syster och sen tvätta tolv till fem, gäller att man är pigg då. Vi hörs imorgon.

090709

Nu är jag hemma igen efter all handling och massa lek med Olliver. Jag ska ta och damsuga av mitt rum, köra lite lätt med hantlarna, duscha och sen ska jag hem till D där det blir kvällsmys med film och gottgott. :)

090709

Någon träning blev det inte av igår, utan jag lagade mat och fastnade framför tvn. Runt elvatiden gick jag ut och mötte D, satt ute en stund sen gick vi hem och sov. Vaknade för en liten stund sen och han har precis gått hem. Ska ta och köra en liten snabbträning nu, duscha, äta och sen iväg och handla och greja med fia. Ha en bra dag.

090708




090708

Det var jättemysigt inne på allsången. Satte oss på en filt mitt i folkhögen och dansade och sjöng med. Eller ja, Olliver dansade och mamma och fia sjöng. Kanonbra var det iaf. Bilder kommer snart! Efter det gick jag hem till D och drack lite, men kvällen slutade tidigt och inte speciellt bra. Har inte mått toppen idag. Vaknade vid tio men låg kvar i sängen tills klockan var fem, gjorde ont i hela kroppen så fort jag rörde mig. Men sen blev det bättre. Jag tog en långpromenad och handlade, gjorde citronfromage och la mig i sängen och kollade på gamla avsnitt av weeds. Nu har mamma precis kommit hem och vi ska göra mat sen ska jag träna lite, får se om det inte blir en promenad till ikväll om jag orkar. Ha det bra.


090707

Precis hemkommen från syster efter en god middag med potatis och kycklinggryta. Ska bara göra mig i ordning lite snabbt och sen ska vi åka in till stan för att kolla på allsång. Tar med kameran så får vi se ifall batteriet håller. Hörs när jag kommer hem igen. Puss!

090707



Breakfast in bed.

090707

Nu har jag precis vaknat, somnade inte försen tre inatt pga värmen. Vet inte vad jag ska göra åt det. Öppna fönsterna kan jag inte göra heller för då kommer det bara in massa äckliga spindlar och skit. Jag ska snart ta och städa det sista på skrivbordet, hoppa in i duschen och sen leka med Olliver ett tag. Middag hos fia vid fyra och sen ska vi alla åka in till stan och möta mamma för att kolla på allsång i hoglanspark. Myspys! Efter det tror jag att det blir ett par öl med D hos några kompisar. Vad ska ni göra idag/ikväll?

090707

Herregud vad varmt det är, jag ligger ändå utan täcke men svettas ändå och kan inte sova. Vet inte vad jag ska göra. Finns nästan ingenting som man kan göra, drygt. Jaja, jag får väl fortsätta kolla på tv och hoppas på att jag somnar snart. Nattinatt!

090706

Jag ligger i soffan och kollar på Lotta på Liseberg och äter choklad. Det har varit en riktigt skön dag idag, har bara varit hemma och tagit det lugnt. Städat en massa massa, som ni ser på bilderna nedan, och jag är riktigt nöjd. Skrivbordet vet jag inte vad jag ska göra med. Ingen som är intresserad? Lägger in bild på tradera imorgon och länkar härifrån, håll koll. Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut med D en stund innan jag ska hem och sova. Hörs imorgon.

090706



Städning och ommöblering färdigt! :)

090706

Hej. Nu var det ett bra tag sen sist. Jag började städa mitt rum i torsdags, men hittade en stor äcklig spindel så jag sprang ut och stängde dörren. Sen dess har jag inte vågat gå in där, men mamma sa att hon hade tagit bort den igår så jag får väl lita på henne och hoppas på att den är borta. Jag tänkte iaf fortsätta städa idag, fika när mamma, fia, olliver och julia kommer sen vet jag inte mer. Vad ska ni göra? :)

090702

Jag sitter hemma och dricker oboy, ska snart plocka ihop tvätten. Det blir en lugn dag idag, tvätt 12 till 17 och städa lite under tiden. Kanske träna lite om det finns ork till det. Annars vet jag inte. Bara vara hemma tror jag. Vad ska ni göra idag?

090701

Godmorgon! Jag vaknade sju imorse, men jag inte orkat gå upp ur sängen förens nu, hur lat är man inte? Nu är jag iaf uppe och ska strax göra mig ett par mackor och sedan duscha. Mathias ska komma och sätta upp våran klädhängare idag som har stått i mitt rum och skräpat sedan vi tapetserade om, vilket är ett par veckor sedan. Vid halv fyra tiden ska jag åka in till stan och möta mamma för att fixa mitt legg eller pass eller hur det nu blir, får se. Men nu ska jag göra mackor. Ha en bra dag.