090331

Godmorgon! Nu är vi uppe och har ätit frukost, blev ingen skola idag, får ta det imorgon ist. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen plocka undan och städa lite här hemma så det ser okej ut. Efter det har jag ingen aning om vad vi ska göra, sånt man märker. Puss.

090330

Malin kom efter jag hade varit hos fia, vi tog oss ett par groggar och började laga mat; fläskfile, klyftpotatis och beasås. :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sova. Godnatt!

090330

Skolan blev inte som planerat. Jag kom in vid tiotiden och bara satt och gjorde ingenting på första lektionen. Andra lektionen skulle vi prata om apu:n, men jag var ju inte på den så jag gjorde ingenting då heller. Och efter det skulle vi ha matte, men den var inställd. Nu är jag hemma iaf.

Mamma åkte till göteborg idag och kommer hem på onsdag så malin ska komma hit och bo med mig de dagarna. Jag hatar att vara själv, iaf på nätterna. Malin är bra hon, och laga mat kan hon med. :)

Nu ska jag springa över till fia och hämta pengar som mamma hade lämnat där. Hörs kanske senare. Puss.

090329

Sådärja, nu har jag lagt mig i sängen. Är riktigt trött efter allt städande idag och har en jäkla träningsvärk i benen efter helgen, + att jag förmodligen har sträck högerarmen på nått jäkla vänster och det gör svinont så fort jag rör mig. Ska iaf bli riktigt skönt att sova nu. Imorgon är det skola som vanligt, halv tio till tjugo i tre. Efter det ska jag hem och bara vila resten av dagen. Sov gott!

090329

Är det någon som vet någonstans där man kan ladda ner denna filmen?


090329

Nu är jag hemma igen efter en kanonhelg. Vi har rivit kök, packat, eldat, druckit öl och snackat skit. Helt underbart!












090327

Oh hej kanondag! Jag har som sagt varit uppe sen halv sju imorse och fått en massa gjort. Jag åkte med fia och lämnade Olliver och handlade. Sen åkte vi hem och bakade. Hämtade Olliver igen och lekt en massa med honom. Så mycket hinner jag knappt med annars.

Nu ska jag plugga en stund. Har massa instuderingsfrågor i ULSen som ska göras, närmare bestämt fyra kapitel. Om en timme kommer mamma hem och då ska vi äta. Sen åker jag till H. Hörs efter helgen. Puss.

090327

Godmorgon!

Fyfan vad duktig jag är. Jag är uppe även fast jag är ledig idag. Trodde jag aldrig om mig själv. Haha. Nej, såhär är det. Jag sitter och äter honungspuffar i mjölk nu, sen ska jag följa med fia och lämna olliver på dagis, till mamma & handla och sen leta efter en tv i källaren. Efter det så har förhoppningsvis malin kommit hem med mina böcker så då ska jag plugga, har massa grejer som ska vara klart till måndag men jag orkar inte sitta med det i helgen. träffa robin en sväng och sen ska jag till H, där jag stannar hela helgen. Blir lite packning, rivning och en jäkla massa mys. :) Kommer förmodligen hem på söndag. Puss.

090325

Onsdag och ja, allt rullar på. Fick tillbaka massa prov idag och jag klarade alla. :) Jag fick också hem en avi med posten idag så jag kilade ner till macken, och min kära far har köpt mig en dator. :) En samsung NC10, 10,2". Jättesöt. (:

Nu ska jag kolla färdigt på Grey´s, duscha och sova. Puss!

090322

Jag är nyss hemkommen från Malin, har lekt med henne nu ikväll. Annars har jag städat och varit barnvakt. Kollat på bamse, djungelboken och målat hela dagen. Kulkul. :) Jag ska plocka ihop kläderna till tvätten imorgon och sen träffa H. Hem och sova så jag orkar upp imorgon. Puss och godnatt.

090322

Helgen har varit bra. I fredags var jag på fest hos Andreas och igår var jag hemma och åt bakad potatis och kollade på tv med mamma. :) Idag ska jag städa och ikväll träffa H. Chilldag med andra ord. Imorgon är det skola, men innan det ska jag till labb och ta prover till reumatologen. Dom ringde i början av veckan och sa att jag skulle få hem ett papper med några prover jag skulle ta, när jag öppnar brevet så väller det ut provtagningspapper. Massamassa prover & jag som är livrädd för sprutor. :( ursch!

Mycket mer än det är det inte här. Det är fullt liv om hur vi ska göra i påsk. Min bror fyller 30, men han vill inte komma ner om vi ska fira honom så vi har bestämt att vi ska fira påsk i år. Överallt ligger det listor med vad som ska handlas och det är omöjligt att få fram ett ord om det inte handlar om påsk eller dannes födelsedag.

Nu är jag iaf ensam hemma, mamma gick ut med Olliver så nu är det lugnt och skönt ett tag. Vad händer då? Jo, musik på högsta volym och emma ska sätta igång med städningen. Ha det bra!

090318

Nu är det mesta plugg färdigt, har egentligen mer som ska vara färdigt imorgon men det får tas på morgonen. Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon, kan vara en fördel. Godnatt.

090318

Allt bara rullar på nu. Skolan går bra, jag har fått tid hos reumatologen, kärleken går bra & våren har kommit. :) Allt är bra nu. Okej, kanske inte exakt allt. Jag har helt slut efter en skitjobbig dag i skolan och resten av dagen som barnvakt åt O & tvättare åt min syster. Sånt är jobbigt. Men förutom det så, ja.. Det är kanon! :)

Jag ska damsuga nu, snart kila över till fia och passa Olliver lite till och sen ska jag hem och bara ta det lugnt. - ligga i sängen & inte bry mig om nått annat än vad som går på tv. sååå skönt! :D Puss.

090317

SOOOOOL, finns inget bättre! :)

Jag har inte så mycket att säga idag.
Det är tisdag och jag har riktigt ont överallt - höfterna, knäna, fotöederna, ryggen och huvudet. Men jag är superglad för det. Jag tror jag är kär. Har inte kommt så långt så att jag vet om det är bra eller dåligt, men jag är nog fan kär. Haha, känns skitskumt. Nog pratat om det, jag ska kolla färdigt på Grey´s nu och sen städa. Puss.

090316

Skola 13 - 15. Matteprov, film och ULS. Nu är jag hemma och snart är det mat. Efter det ska jag ta en lång dusch, sen vet jag inte. Ha det bra.

090314

UNDERBAR, UNDERBAR, UNDERBAR!
cubus, 199 kr.


090314




090313

Fredag igen. Denna veckan har gått sjukt snabbt.

Förra fredagen var jag som sagt på inflyttningsfest hos Andreas, kanontrevligt. På lördagen var jag barnvakt åt Olliver hela dagen och sen åkte jag till H och stannade hos honom till i måndags. Skola, barnvakt, plugg, sova, skola ... så har hela denna vecka sett ut.

Skola 9 - 10 idag, det är fan ingen mening.. Jag åkte hem runt tolv och har pluggat sen dess. Nu är jag snart färdig, ska städa och duscha. Efter det ska jag över till syster och leka med olliver och laga mat. Tacos där ikväll, myspys.

090306

Jag tvättar. Är ledig så jag förstår inte hur jag orkade gå upp.. Men nu är jag iaf uppe. Ska tvätta till tolv, hjälpa andreas att flytta och sen blir det inflyttningsfest. :) Jaa, det är så det blir. Nu ska jag springa ner i tvättstugan igen. Puss.

090303

Matteprov igår som gick åt helvete. Vårdcentralen och jag fick en tid hos reumatologen. :)

Idag har jag varit hemma. Skulle egentligen till skolan, men min höft låste sig imorse och funkade inte försen tvåtiden så det blev inget med det. Mötte mamma på amiralen och handlade lite gott till ikväll. Nu ska jag fortsätta kolla på cops och vila en stund så får vi se vad som händer sen. Puss.

090302

Nu kilar jag strax iväg till skolan. Förutom det har jag ingenting planerat idag. Känns bra. Puss.

090301

Åh va lugnt och skönt det har varit idag. :) Sov någon timme efter duschen, sen har jag legat i sängen nästan hela dagen. Olliver kom och vi kollade på bamse och fikade. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Brottskod försvunnen. Godnatt.

090301

Satt ute med Robin och Ola ett bra tag igårkväll, sen traskade jag ner till Andreas och blev kvar där en liten stund innan jag åkte hem och sov. Idag tvingade mamma upp mig  halv åtta för att äta frukost och kolla på vasaloppet i hopp om att se mina två bröder som åker, men icke. Nu blir det dusch, sen vet jag inte. Puss.