090228

Godmorgon! Eller ja, jag har faktiskt varit vaken så pass länge att jag är helt färdig. Snart blir det stan med mamma och syster. Efter det ska jag fundera på hur jag ska göra med möblerna i mitt rum medans jag målar det. Sen blir det tvätt och ikväll ska jag träffa Andreas som kommer hem från Tyskland med massa dricka till mig. :) Ha en bra dag.

090227

Mamma kom hem med pizza som precis tog slut. Nu kommer Robin och vi ska kolla på The Pacifier sen vet jag inte vad som händer. Puss.

090227

Ledig! Oh, va skönt. :) åkte in till stan vid tiotiden för att gå på marinmuseet med fia, mathias och olliver, men dom öppnade inte försen elva, då jag skulle vara på ungdomsmottagningen. Vi satte oss på en bänk vid vattnet och solade en stund ist. Riktigt skönt väder idag. Efter ett tag där gick jag upp på stan, till ungdomsmottagningen och tog ut pstaven. Gick bra, men nu blöder det som fan. Gick till apoteket och hämtade ut mer ppiller och sen upp på gina en sväng där jag mötte Jasmine och gick med henne en sväng innan jag åkte hem. Lunch hos fia. I solen på balkongen. Varma mackor & hallon med mjölk. Kan det bli bättre? :)

Jag ska hoppa in och duscha nu, sen städa. Efter det blir det nog lite plugg tror jag, sen vet jag inte. Vad ska ni göra?

090226

Detta har jag sysselsatt mig med ett par timmar idag.
Plock och rensning bland mina scrapbookgrejer.








090226

Jag blev kvar ute hela natten som var, inte en sekund sov jag. Pallrade mig iväg till skolan vid niotiden och gjorde en jävla massa matte. Och en bra nyhet, jag har äntligen fått mitt efterlängtade hisskort i skolan. :) Efter skolan åkte jag hem och städade och pluggade. Har matteprov på måndag så jag tänkte att jag skulle vara lite duktig. Syster bjöd på middag och Olliver på lek. Nu ligger jag i sängen och försöker bli trött så jag kan somna nångång.

Imorgon ska jag in till ungdomsmottagningen och ta ut min pstav som har kråglat som fan. Hoppas att det blir bättre sen. Nu ska jag spela mig trött. Puss.

090225

Skola, 9 - 3, och det gick bra. Blev mest fjant med Jasmine. Dansade, spelade hockey och kollade på byggarna. Riktigt kul. :) Efter skolan var jag hos sjukgymnasten och det är en inflamation i alla leder neranför höften jag har så jag ska få tid hos en specialist och sen medicin. Ska bli skönt att bli av med det. :)

Nu är det snart mat, städning och efter det blir det nog fest. Puss.

090224

Jag har faktiskt hunnit plugga, städa och klippa mig idag. Har lite plugg kvar men det får jag ta när jag kommer hem. Jag ska åka till sjukhuset och röntga mina höfter nu. Hörs senare. Puss.

090224









090223

Det har tydligen hänt saker i denna tråkiga
stad medans jag varit borta.



090223

Nu är jag hemma. Kom hem igårkväll egentligen, men jag har inte riktigt haft tid att blogga innan nu. Tio var jag hemma, slängde in mina saker på rummet och gick ut till Andreas som bjöd på rom och cola. Sen gick jag hem och la mig.

Idag var det skola. Började halv tio, träffade schemaläggaren. Det blev en halv lektion och sen slutade jag. Andreas kom och hämtade mig, vi åkte och handlade och sen åkte jag hem. Har fått i mig några mackor och lekt en massa med Olliver sen dess. Och nu ska vi gå över till fia och laga mat.

Vad som har hänt under veckan + bilder kommer senare. Puss.

090212

Sista skoldagen denna veckan. Riktigt skönt. Och nästa vecka är det lov. :) Ikväll blir det plugg, packning och paketinslagning, men jag ska också försöka hinna med att träffa andreas en stund.

Jag åker somsagt till Dalarna imorgonbitti,
vidare till Stockholm på onsdag och kommer hem söndag den 22a. Jag vet inte om jag kommer kunna blogga någonting under tiden, annars hörs vi när jag kommit hem.

Nu ska jag börja med packandet. Puss.

090210

Blev lite sovmorgon imorse, till åtta men jag var uppe och i skolan till nio iaf. Fritidskunskap och engelska, sen slutade vi. Åkte hem och sen dess har jag inte varit utanför dörren. Åt pizzamackor och tog en lång dusch med rakning av benen, peeling och massa sånt härligt. Ikväll blir det nog att vara hemma. Kanske ut en sväng med Malin och Marcus och kanske en snabbis in till stan och träffa lite folk. Får se hur det blir. Jag ska iaf komma i säng i tid ikväll så jag kommer upp imorgon. Jasmine är inte så glad på mina sovmorgnar. Haha. Puss.

090209

Skola till ett, det gick bra. Efter det mötte jag mamma och köpte födelsedagspresent till syster som fyller år på fredag. Jag kan ju tyvärr inte vara med och fira henne då jag åker till dalarna på fredagmorgon, men jag ska nog hinna upp en liten sväng innan jag åker. När vi hoppar av bussen här hemma så är min höft nära på att låsa sig så jag tog mig sakta hem och la mig i sängen och sov ett par timmar. Jag har fortfarande jätteont och har svårt att röra mig, men jag ligger i sängen och ska snart sova. Hoppas att det blir bättre till imorgon så jag klarar skolan. Går åtta till halv tolv imorgon så det blir nog inte så jobbigt. Efter det ska jag hem och vila och sedan träffa Andreas om höften tillåter att jag går ut. Godnatt.

090208

Massa städning blev det. Och efter det blev det film med mamma, torque. sett den? om inte, se den. sjukt bra. :) nu har jag nyss varit ute en sväng med malin och ska alldeles strax lägga mig i sängen och försöka sova. Imorgon börjar jag halv tio så det blir skönt med sovmorgon. :) Godnatt.

090208

I fredags blev det fest i lyckeby och vid fyratiden beställdes det taxi till kallinge. Kanonmysig natt. :) Igår på dagen kom också Jasmine och Marcus dit och vi kikade på huset och tv. Efter det blev det lägenhetskik för mig och Henrik och sen åkte jag hem. Blev en lång dusch och sen somnade jag. Mamma väkte mig lagom till melodifestivalen och hade gjort pastasallad och massa gott.

Idag händer ingenting alls. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Städa, plugga och lite sånt. Vad ska ni göra idag? Puss.

090205

Jag har inte sovit en enda minut inatt, somnade en liten stund vid sju men sen blev jag väkt vid tio igen. Ursch. Rättegång på dagen och det gick bra. :) Efter det har jag bara varit hemma och nu ska jag snart ut en sväng med Mattias och sen träffa Andreas. Puss.

090204

Skolan gick bra & efter det blev det en runda på stan med Jasmine. Nu är jag hemma och snart börjar las vegas. Efter det ska jag ta en lång dusch och sen blir det plugg och städning. Vad ska ni göra ikväll? Puss.

090203

Jag somnade inte försen halv fem inatt, hade så sjukt ont i höfterna. Blev lång sovmorgon idag, men tillslut gick jag upp och mötte Jasmine och åkte in till stan. Har lämnat papperna om ivalen nu, som egenligen skulle in i torsdags, men nu är dom inne iaf. Efter det gick vi till people och jag köpte mig en ny piersing. Sen blev det bussen hem och nu ska jag snart få i mig nått att äta och sen vet jag inte. Vad ska ni göra idag?

090202

Jag hittade denna på Gina Tricot förra veckan.
passar till allt. 49 kr. en självklarhet att den skulle med hem.



090202

Fan va tråkig jag känner mig, har aldrig någonting roligt att skriva om. Jag hade tid på vårdcentralen idag och hon drog och slet som satan i höften så jag har jätteont och kan knappt gå nu. Blodprov tog dom också så jag är helt öm i armen. Att man måste vara så överkänslig mot sprutor, sjukt drygt. Mer än det har jag inte gjort någonting alls idag. Bara varit hemma och vilat. Och det är vad jag tänker göra resten av kvällen också. Kanske göra färdigt matten om jag orkar, men det är inte så troligt att jag gör det. Haha. Är sjukt däven. Puss.

090201

Nu var det länge sen. Vi kör igenom helgen lite snabbt här nu.

I fredags blev det ingen skola, mådde skit när jag vaknade. Somnade om och gick upp halv tre. Riktigt skönt att sova ut. Framåt kvällen kom Sandra och vi gick ner till byn med Andreas till Magnus och satt där ett par timmar. Senare gick Sandra hem och vi andra åkte till Lindesnäs på fest där vi blev kvar till fyra och då åkte vi tillbaka till Magnus och det blev efterfest.

Somnade framåt sextiden och vaknade ett. Satt kvar ett par timmar sen gick jag hem. Robin och Sandra kom och vi satt hos mig. Pizza hos Mathias och sen kom Julia till mig. Senare kom Andres, Johan och P3 också. Vid tolv åkte dom ut och jag gick och la mig.

Vaknade halv ett idag av att Fia och Olliver kom. Och dom har varit här nästan hela dagen. Ikväll blev det Beck med mamma och nu ska jag sova. Imorgon har jag tid på vårdcentralen halv nio för att kolla upp mina höfter igen, dom verkar aldrig vilja bli bra. :/ Har fått sjukt ont i rygg och nacke så jag ska kolla det också. Efter det blir det skola och sen ska jag hem. Hörs då. Puss och godnatt.